Simona Pătruleasa arată incredibil în costumul de baie. Uite cum şi-a pregătit silueta pentru plajă FOTO

4 iulie, 2019
11 simona patruleasa in vacanta sexy in costum de baie la plaja 2 jpg jpeg

Este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV, dar nu lasă totul pe seama moştenirii genetice. Căci silueta perfectă cu antrenamente la sală se întreţine!

La final de iunie, Simona Pătruleasa a plecat cu familia în vacanţă la mare, aşa că s-a pregătit din timp pentru ca fanii ei să nu fie dezamăgiţi de fotografiile de pe litoral. 

2 simona patruleasa in vacanta sexy in costum de baie la plaja 1 jpg jpeg

Pentru a trece cu brio proba costumului de baie, Simona Pătruleasa n-a lăsat totul pe seama bunei sale moşteniri genetice şi a adoptat un program intens de pregătire sportivă.

Vedeta Kanal D face săptămânal câte 2 antrenamente din Programul Intense Body Change şi o şedinţă 1 la 1 cu Alex Valah în sala de forţă. Mai mult, înainte de concediu, a urmat o dietă personalizată, creată special pentru obiectivul ei, acela de-a pierde 3 kilograme şi de a-şi remodela corpul. Obiectivul final a fost acela de a ajunge la procentul de body fat de 16-18% şi de a mai acumula 2-3 kilograme de masă corporală.

9 alex valah simona patruleasa jpg jpeg

“Antrenamentele Simonei au fost create atât pentru a creşte forţa şi rezistenţa, dar şi pentru a fi mai funcţională în viaţă de zi cu zi. Ştim doar că are o fetiţă mare şi va trebui să o ducă în braţe în vacanţe, aşa că trebuie să o facem puternică şi rezistentă", ne-a spus antrenorul său, Alex Valah.

"Simona este foarte ambiţioasă, nu s-a plâns că i-a fost greu şi a fost foarte motivată să îşi atingă obiectivul. Aşa că la antrenamente s-a autodepăşit zi de zi”, mai spune Alex Valah despre Simona. 

10 simona patruleasa alex valah 3 jpg jpeg

Care a fost dieta pe care a ţinut-o Simona Pătruleasa înainte de concediu? "A avut 5 mese, 3 principale şi 2 gustări, în nici un caz nu s-a înfometat. Noi trebuie să alimentăm corpul să reziste la viaţă de zi cu zi, antrenamente cât şi pentru  maratoanele pe care le face Simona în redacţia Kanal D, când prezintă şi pregăteşte Ştirile." Alimentul nelipsit a fost ananasul, pe care Simona l-a consumat şi în vacanţă.

Totodată, ea a profitat de orele petrecute la piscină pentru a face aqua gym, pentru a-şi menţine corpul tonifiat. (vezi şi galeria foto)

        View this post on Instagram                   Program de sport şi in vacanta!🌴🌞🏊‍♀️ A post shared by Simona Patruleasa (@simonapatruleasaivanof) on Jun 28, 2019 at 2:48am PDT

View this post on Instagram

Program de sport şi in vacanta!🌴🌞🏊‍♀️

A post shared by Simona Patruleasa (@simonapatruleasaivanof) onRecente pe Ok! Magazine

meghan markle 1 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg