Sir Elton John, la un pas de moarte! Avionul său putea să se prăbuşească luni, după ce a suferit o avarie, în timpul unei furtuni

23 februarie, 2022
1 profimedia 0663925608 jpg jpeg

Clipe de cumpănă pentru îndrăgitul artist, care putea să-şi găsească sfârşitul luni, într-un accident aviatic.

Sir Elton John, în vârstă de 74 de ani, a avut un înger păzitor, după ce în timpul unei furtuni, avionul său privat în valoare de 90 milioane de dolari a fost avariat la sistemul hidraulic. Artistul se îndrepta spre New York, unde avea programat un concert, în Madison Square Garden.

Avaria a apărut în timp ce se aflau la o altitudine de 3000 de metri! Pilotul a încercat să aterizeze forţat de două ori, pe aeroportul Farnborough din Hampshire, dar vântul sufla cu peste 130 km pe oră, în timpul furtunii Franklin! Abia a treia oară s-a reuşit aterizarea forţată, iar starul a fost serios zdruncinat de întâmplarea prin care a trecut. La faţa locului s-au strâns ambulanţe, pompieri şi maşini de poliţie, într-o operaţiune de salvare ca în filme, relatează cotidianul DailyMail.

stanga
dreapta
2 profimedia 0655310983 jpg jpeg
1 profimedia 0663925608 jpg jpeg

Un apropiat al artistului a spus că experienţa a fost cutremurătoare, întrucât vântul se opunea aeronavei, făcând imposibilă aterizarea.

Cu toate aceastea, pilotul a reuşit în a treia încercare şi a evitat ceea ce ar fi putut fi o catastrofă.

Un profesionist desăvârşit, Sir Elton John s-a adunat repede din trauma suferită şi s-a îmbarcat în altă aeronavă, pentru a ajunge la timp la concertul planificat de la New York, parte a turneului său mondial de adio ”Farewell Yellow Brick Road Tour”.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg