Smiley a dat din casă despre relaţia cu Gina Pistol, în cea mai directă mărturisire de până acum: ”Am fost un test de răbdare pentru ea, nu e uşor pentru o femeie să stea cu unul ca mine”

1 aprilie, 2021
Smiley şi Gina Pistol relaţie png

Gina Pistol l-a făcut pe Smiley cel mai fericit bărbat din lume când i-a dăruit o fetiţă. Dar cei doi au o relaţie fantastică încă de la începutul poveştii de iubire, aşa cum i-a dezvăluit Smiley lui Mihai Morar. Artistul i-a oferit iubitei sale o declaraţie de dragoste aşa cum rar vezi, recunoscându-şi în acelaşi timp defectele.

Invitat în podcastul lui Mihai Morar, ”Fain şi Simplu”, Smiley a vorbit despre Gina Pistol aşa cum nu a mai făcut-o niciodată în mod public. Artistul a lăsat deoparte discreţia şi a dat detalii despre relaţia cu mama fetiţei sale, pentru care are cele mai frumoase cuvinte. 

Smiley şi Gina Pistol relaţie
Smiley şi Gina Pistol relaţie

Smiley a vorbit pe şleau despre calităţile Ginei şi modul în care cei doi s-au completat încă de la începutul relaţiei, descriindu-şi partenera în termini foarte flatanţi.

”Gina îmi spune, ”băi tu eşti testul meu de răbdare”. Deci eu pentru ea am fost un test de rabdare, ea a devenit mai răbdătoare, a devenit mai aşezată, mai echilibrată. Pentru că e mai vulcanică, mai colerică ca temperament, iar eu te pot scoate din sărite foarte uşor. Eu sunt foarte calm, dar cumva te scot din sărite prin felul meu de a fi. De multe ori sunt absent, deşi sunt acolo. Plec departe o oră, două, trei, n-ai ce să vorbeşti cu mine, sunt atent la foarte multe lucruri. Plec zile întregi, o lună, două, te miri pe unde. Adică nu e uşor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva, am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare”, i-a spus Smiley lui Mihai Morar.

Smiley şi Gina Pistol relaţie
Smiley şi Gina Pistol relaţie

”Ea fost ce aveam eu nevoie ca prezenţă feminină în viaţa mea. Regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina. Este jovială, super de gaşcă, are un simţ al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea. Oriunde am fost cu ea m-am simţit excepţional. N-am simţit niciodată un moment de plcitiseală, ne plac acelaşi gen de cântăreţi, de trupe, de filme. Deşi eu nu prea sunt cu filmele de groază, ei îi plac. Mie îmi plac mai mult comediile, filmele psihologice. Ne place aceeaşi mâncare. Nu-mi pune multe întrebări inutile. E foarte important pentru mine să ştiu că am un om acasă care mă aşteaptă şi nu pune la îndoială ceea ce spun eu vizavi de programul meu, vizavi de ceea ce am eu nevoie şi care îmi oferă ceea ce am eu nevoie”, aceasta a fost declaraţia de dragoste a lui Smiley pentru Gina.

Foto. InstagramRecente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg