Smiley a reacţionat după declaraţiile Andreei Esca: "O cunosc şi ştiu prin ce a trecut"

22 iulie, 2020
5 smiley despre coronavirus 2 jpg jpeg

Smiley a decis să ia atitudine după ce Andreea Esca, colega sa de la Pro TV, a dezvăluit că a fost infectată cu coronavirus. Cântăreţul îi roagă pe toţi urmăritorii lui, pe toţi fanii lui să creadă în acest virus şi să se protejeze. 

Iată că artistul s-a adresat direct fanilor săi după ce s-a aflat că Andreea Esca, soţul ei şi fiul lor au fost infectaţi cu coronavirus. Prezentatoarea şi cântăreţul sunt destul de apropiaţi, se cunosc de ani de zile, astfel că el a ştiut prin ce momente dificile a trecut aceasta. 

Smiley a dezvăluit că observă cum oamenii nu mai cred în nimic, nici în virusul care face aşa de multe victime în ultima perioadă. E de părere că ar trebui să învăţăm mai multe după povestea nefericită a Andreei Esca, să ne protejăm mai mult şi să avem grijă de sănătatea noastră şi a celor din jur. 

"Observ un trend general de a nu crede în nimic, nici în Covid, nici în medici sau oameni, în ştiinţă sau în Dumnezeu. Poate putem, totuşi, prin declaraţia Andreei Esca, să învăţăm să avem mai multă grijă de noi şi să ne ferim de boală, doar atât... O cunosc şi ştiu prin ce a trecut. Din păcate nu e singură mea cunoştinţă personală care a avut Covid. Boală asta există şi se răspândeşte foarte uşor. Va rog să aveţi grijă de voi cu responsabilitatea celor care ştiţi că de sănătatea voastră depinde sănătatea tuturor. Aş vrea să va mai rog să nu mă puneţi la zid pentru că am exprimat o îngrijorare! Comentariile care nu încurajează grijă faţă de noi, cele care instigă la ura, cele defăimătoare, vor fi şterse. ❤️", a scris el pe Facebook. 

Nu toţi urmăritorii lui au fost de acord. Unii au reacţionat astfel: "Smiley, eşti un băiat serios şi ar trebui să rămâi aşa! Şi cred că totuşi fiecare dintre noi avem dreptul la o părere, a se exprima, a crede sau nu în ceva anume, o spune şi Constituţia! Faptul că tu sau alţii încercaţi să impuneţi anumitor oameni să creadă în aşa ceva e total greşit! Şi oricum nu e că nu credem că există virusul acesta. Există cum de astfel şi alte virusuri, dar media şi nu doar ei exagerează mult mai mult decât ar fi cazul în realitate! Tu ştii despre ce vorbesc şi ar fi cazul să îţi vezi de muzică, că te pricepi foarte bine! Lasă propagandă despre Covid pentru alţii care au interese murdare, tu nu pari tipu!"

Andreea Esca a spus: "Da, am fost bolnavă de Covid-19, atât eu, cât şi soţul şi fiul meu"

După săptămâni de zile de tăcere şi absenţă de la Ştirile Pro TV, Andreea Esca a apărut la Pro TV, dar nu în calitate de prezentator sau moderator, ci de invitat. Ea a răspuns la toate întrebările şi zvonurile care au circulat în această perioadă. Da, a recunoscut! A fost infectată cu coronavirus! Cea mai cunoscută prezentatoare din România a fost testată pozitiv.

"Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu, cât şi soţul meu şi unul dintre copii şi mulţumită lui Dumenzeu şi medicilor extraordinari suntem bine şi avem un rezultat negativ toţi trei. Lucrurile au fost foarte ciudate, nu ştiu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aştepţi să ţi se întâmple ţie şi primul care s-a îmbolnăvit a fost soţul meu."

2 andreea esca coronavirus 11 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg