Smiley, deprimat, cu cearcăne şi atacuri de panică: "M-a speriat la început"

2 martie, 2022
6 el8 jpg jpeg

Smiley face un rol magistral în producţia “Odată pentru totdeauna”.

Artistul a primit sute de reacţii şi de mesaje de apreciere din partea actorilor, regizorilor, oamenilor de film şi teatru din România şi a celor din industria muzicală care au fost surprinşi de firescul şi naturaleţea cu care un artist mereu zâmbitor a reuşit să intre în pielea lui Alex, personajul principal măcinat de depresie şi atacuri de panică din film.

Drumul de la artistul şi omul de divertisment Smiley până la personajul  Alex, care a fost la un pas să-şi ia viaţa din cauza depresiei, a fost unul greu, plin de necunoscut, de trăiri noi, apăsătoare şi de multă muncă de documentare şi de lucru cu regizorul şi cu echipa filmului.   

stanga
dreapta
1 el2 jpg jpeg
2 el20 jpg jpeg
3 el22 jpg jpeg
6 el8 jpg jpeg
5 el1 jpg jpeg

3 luni de documentare despre depresie, anxietate şi atacuri de panică, două luni de stări apăsătoare, de tristeţe, izolare şi derivă pentru a reuşi identificarea cu Alex, aproape o lună de filmări de zi şi de noapte, cu sesiuni îndelungi de repetiţii, de traspunere în viaţa gri a unui om măcinat de depresie, accese de plâns şi tremurat pentru a exprima neputinţa omului înspăimântat de iminenţa atacurilor de panică, ore în şir petrecute la machiaj pentru a „dobândi” cearcăne negre şi adânci care să-i întunece privirea – acestea sunt doar o parte dintre etapele de construcţie de rol prin care Smiley a trecut pentru a întruchipa personajul  principal din cel mai nou film, inspirat din fapte reale, al regizorului Iura Luncaşu, „Odată pentru totdeauna”.

„M-a speriat la început, însă nu am putut refuza un rol principal atât de ofertant. M-am gândit că dacă regizorul a avut încredere în mine, de ce aş pune eu frâne acesui demers şi am acceptat. A fost începutul unui drum neobişnuit pentru mine, eu care mereu am putut vedea jumătatea plină a paharului, indiferent de ceea ce mi s-a întâmplat. Cu toate astea, am avut mulţi oameni în jur, afectaţi de depresie, pe care nu-i puteam înţelege şi nici ajuta şi mi s-a părut o ocazie bună să fac un pas înspre ei. Se spune că depresia este boala seclului 21, este tăcută şi extrem de răspândită. Simt că am cunoscut măcar puţin depresia prin Alex şi am toată convingerea că se poate poate trece peste ea cu echilibru interior, credinţă, iubire şi familie. Vă aştept să vedeţi şi în cinema care sunt remediile lui Alex”, spune Smiley despre rolul care stârneşte atât lacrimi, cât şi zâmbete pe chipurile spectatorilor de cinema.Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg