Smiley şi Gina Pistol, nebuni de dragoste: „Unele iubiri se vor de la început pentru totdeauna"

11 februarie, 2022
1 gina1 jpg jpeg

Smiley apare în secvenţe reale de dragoste alături de Gina Pistol.

Atingerile tandre se petrec pe timp de zi, în public, într-o avalanşă de amintiri şi iluzii, totul în „Mi-aduc aminte”, cel de-al patrulea episod din serialul muzical ”Mai mult de-o viaţă”.

„Unele iubiri se vor de la început pentru totdeauna, oricât te-ai abate de la drumul drept, din ambiţii, greşeli, dureri, gelozii, derive, etape diverse, ele revin din când în când şi luptă să rămână până la sfârşit. „Mi-aduc aminte” este glasul destinului care plantează iubirea în suflet încă din copilărie şi nu o mai lasă smulsă de nimeni şi de nimic.”, povesteşte Smiley despre noua piesă de puzzle din mini-seria sa muzicală.    

După ce primele trei episoade ale serialului, „Locul sfinţeşte omul”, „Nu mai există dup-aia” şi „Purtat de vânt”, au spus povestea copilăriei fericite, a adolescenţei tumultuoase şi a drumului spre succes a trei buni prieteni, „Mi-aduc aminte” vorbeşte despre dragostea pasională, dar înşelată, care bântuie ani de zile prin destinele protagoniştilor.

„Mi-aduc aminte că promiteai când te iubeam, că mă iubeai, că eu sunt totul pentru tine, dar ştiai, că mă minţeai exact aşa cum respirai.”, spune refrenul piesei „Mi-aduc aminte”, în care tumultul trecutului, iluziile prezentului şi dorinţele viitorului se sting într-un tablou complet al iubirii pasionale.   

„Mi-aduc aminte”, a patra din seria de cinci piese care stau la baza serialului muzical „Mai mult de-o viaţă”, este co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music, are versurile compuse de Andrei Tiberiu Maria (Smiley) şi Dorian Micu, muzica semnată de Andrei Tiberiu Maria (Smiley), Dorian Micu, Vizi Imre, Florin Boka, Lucian Nagy, Roland Kiss şi producţia realizată de Florin Boka, Lucian Nagy, Roland Kiss.

Lansat episod cu episod pe canalul de YouTube al artistului Smiley, serialul muzical „Mai mult de-o viaţă”, compus din 5 episoade construite ca scurt-metraje care leagă muzical şi cinematografic etapele unei poveşti de iubire fără sfârşit, are scenariul scris de Iulian Moga, iar regia poartă semnătura lui Kobzzon.Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg