Sorana Mohamad are o fobie mai puţin obişnuită. ''Plângeam şi leşinam când îi vedeam''

19 august, 2019
1 sorana jpg jpeg

Sorana Darclée Mohamad nu suportă înălţimile foarte mari, iar mulţi ani a avut o teamă inexplicabilă faţă de clovni.

“Plângeam, leşinam, dădeam din picioare când vedeam un clovn. Am avut un coşmar când eram copil. Visam că mă sună la telefon un clovn, nu răspunde şi după aia vine peste mine în casă. Până la urmă am reuşit să scap de fobia asta la emisiunea “Splash – Vedete la apă”. Profesorul meu de sărituri se ocupa de un grup de copii cu nevoi speciale care, în cadrul unui eveniment, urmau să sară în apă. M-a invitat şi pe mine la acest eveniment dar, când am auzit că acei copii vor fi machiaţi ca nişte clovni,  am refuzat, explicându-i motivul. Atunci mi-a propus să-i pictez eu pe faţă. Aşa am scăpat de această fobie. Aceasta însă nu este singura. Nu suport înălţimile foarte mari. N-o să mă vezi niciodată făcând paraşutism sau bungee jumping”, spune concurenta de la Te cunosc de undeva!.

Sorana este pasionată de pictură şi design interior. Mai nou, ea se pregăteşte intens pentru admiterea la Universitatea de Arte Bucureşti. În acelaşi timp, se ocupă şi de restaurantul pe care îl deţine, în Bucureşti, alături de prietena sa din copilărie, Elena.

Fosta componentă a trupei A.S.I.A. este nerăbdătoare să intre în pielea primelor personaje pe care le-a pregătit pentru ea ruleta de la Te cunosc de undeva!. Şi abia aşteaptă să interpreteze în acest show genuri muzicale pe care nu le-a abordat până acum.. “Eu n-am cântat niciodată muzică populară. Însă bunicul din partea mamei a fost ţambalist şi a cântat cu Maria Tănase... De altfel, aproape toţi cei din partea mamei au fost artişti, iar cei din partea tatălui doctori”, spune Sorana.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg