Soţia lui nu se supără dacă se culcă cu altele! Will Smith şi Jada Pinkett şi-au dat undă verde: ”Căsătoria nu trebuie să fie o închisoare”

28 septembrie, 2021
4 will si jada png png

Will Smith despre viziunile sale libertine, agreate de soţia Jada Pinkett: ”Căsătoria nu trebuie să fie o închisoare”. Iată cât este de deschisă relaţia lor.

Prinţul din Bel Air e pregătit cu răspunsuri dacă cineva are o curiozitate legată de relaţia sa deschisă cu soţia. Nu demult a explicat în revista GQ că la început, mariajul lor se baza pe monogamie, ”dar în timp a evoluat”.

”Jada nu crede în căsătoria convenţională. Pentru că ea a crescut în spiritul ăsta, cu valorile astea, cu exemple.”, a declarat actorul.

stanga
dreapta
2 jada jpg jpeg
3 will jpg jpeg
4 jada si will jpg jpeg
4 will si jada png png

De aceea, a mărturisit că nu monogamia îi ţine laolaltă. Se pare că fiecare dintre soţi i-a acordat celuilalt încredere şi libertate, pe principiul agreat de amândoi că ”mariajul nu trebuie să fie o închisoare.”

”Nu suntem un exemplu, fiecare face cum vrea. Dar pentru noi libertatea şi încrederea sunt cea mai puternică definiţie a iubirii.”

Will Smith a ales să vorbească după ce mariajul lor a întâmpinat un hop puternic, relaţia pe care Jada a avut-o cu August Alsina. Iar actorul ţine morţiş să se înţeleagă că deşi din afară afirmi ”soţia l-a înşelat”, lucrurile nu sunt mereu în alb şi negru.

Însă înţelege şi e foarte conştient că părerea publicului nu este ceva ce poate fi schimbat uşor. Toată media miza pe divorţ. Însă pentru cei doi a fost doar o perioadă de pauză, în 2020, când Jada şi-a trăit aventura cu August Alsina. Apoi, soţia i-a mărturisit: ”Am făcut tot ce am putut pentru a sta departe unul de altul, doar ca să realizăm că asta nu e posibil.”

Will a trăit ulterior plenar pandemia, îngrăşându-se poate şi pe un fond nervos, al trăirilor de atunci. Oricât de modernă îşi numesc ei căsnicia, de multe ori prea multă libertate nu le-a asigurat fericirea şi poate că modelul a fost bulversat chiar şi pentru copiii lor, despre care se ştie că au o sexualitate incertă.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg