Soţia tenismanului Novak Djokovic a slăbit îngrijorător de când a devenit vegană. Exagerează cu dieta ei extremă?

24 martie, 2021
4 djoko jpg jpeg

Soţul ei în vârstă de 33 de ani susţine că este un campion crescut cu verdeţuri.

Sârbul Novak Djokovic, deja o legendă a tenisului, este şi unul dintre cei mai supli sportivi de pe teren, numai fibră şi muşchi, acesta mărturisind că dieta lui vegetariană l-a ajutat să aibă mai multă energie în joc. Dacă sportivul spune că a făcut această alegere alimentară din cauză că suferea de intoleranţă la gluten, lactate şi zaharuri rafinate, este posibil ca soţia sa, Jelena Djokovic, să-i fi urmat exemplul din simpatie.

2 djoko 2 jpg jpeg

Cei doi au deschis chiar şi un restaurant vegan în Monte Carlo, oraşul lor de reşedinţă, în anul 2016. Soţia lui Djokovic şi mama celor doi copii ai starului a făcut o mărturisire pe blogul ei personal despre alegerea ei sănătoasă în materie de nutriţie. 

1 jelena jpg jpeg

Jelena recunoaşte că n-a avut niciodată probleme cu greutatea în plus, ci doar cu celulita, şi asta din cauza alegerilor alimentare greşite pe care le făcea. "Obişnuiam să mănânc pizza, paste, burgeri, sandvişuri, dulciuri şi multe fructe. Nu şi legume. Credeam că salatele sunt pentru cei care vor să slăbească, iar eu eram deja slabă", spune Jelena.

Acum, soţia lui Djoko spune că baza stilului său de viaţă sănătos este o dietă sănătoasă, exerciţiile fizice regulate şi un somn odihnitor. 

Cu toate acestea, pozele recente cu cea care se ocupă de fundaţia caritabilă a lui Djokovic o arată destul de subţiată la faţă şi oarecum obosită, semn că, poate, Jelena a căzut victimă unei diete extreme.Recente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg