Starul din ”Game of Thrones”, căsătorie-fulger în Vegas. Primele fotografii cu ea în rochia de mireasă

2 mai, 2019
1 sophie turner joe jonas2 jpg jpeg

Dat fiind faptul că ultimul sezon din Game of Thrones s-a dovedit a fi de mare succes, Sophie Turner, una dintre protagonistele producţiei, a decis să-şi ia puţin timp pentru ea şi să-şi oficializeze relaţia cu iubitul ei, muzicianul Joe Jonas.

La câteva zile după cel de-al treilea episod Game of Thrones a fost făcut public, Sophie Turner, interpreta Sansei Stark, a decis să ducă relaţia cu Joe Jonas la alt nivel. Cei doi s-au căsătorit la câteva ore după ce au participat la Billboard Music Awards, în Las Vegas, printr-o ceremonie-fulger, care a costat doar 600 de dolari şi care a fost oficiată de o persoană deghizată în Elvis Presley.

Vestea a fost făcută publică de Dj Diplo, prin postări pe Instagram. În video-urile respective, Joe apare aşteptând-o ”la altar” pe Sophie (23). Mireasa a purtat o salopetă albă, extrem de îndrăzneaţă, şi un voal pe cap. Joe Jonas, pe de altă parte, purta un costum elegant, într-o nuanţă de olive. Cei doi s-au căsătorit cu verighete de plastic, de jucărie, dar nu au sărit peste jurămintele pline de însemnătate. ”Îţi promit că n-am să te părăsesc niciodată. Mereu am să te iubesc şi am să te preţuiesc tot restul vieţii mele”, şi-au spus unul altuia.

3 sophie turner joe jonas jpg jpeg

Sophie Turner şi Joe Jonas sunt împreună din 2016, iar din octombrie 2017 erau logodiţi. La ceremonia-fulger din Vegas au participat câţiva colegi de breaslă de-ai muzicianului, veniţi la Billboard Music Awards, dar şi prieteni de-ai cuplului. MAI MUTLE FOTOGRAFII AICI.Recente pe Ok! Magazine

Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg