Starul din ”Game of Thrones” şi-a schimbat look-ul şi fanii sunt contrariaţi. Iată de ce a făcut asta!

10 aprilie, 2019
1 kit harington profile jpg jpeg

Fanii îl ştiu pe Kit Harington doar din „Game of Thrones”, unde apare cu plete şi cu barbă. Totuşi, la cea mai recentă apariţie a sa televizată, actorul avea un alt look. Ce a schimbat?

La câteva luni distanţă de când a renunţat la plete, Kit a renunţat şi la barbă, ceea ce l-a făcut destul de greu de recunoscut. De altfel, fanii s-au împărţit în două tabere: una cu cei care cred că o schimbare de look e binevenită şi alţii care cred că look-ul din celebrul serial îl prinde cel mai bine. Voi ce spuneţi?

4 kit harington jpg jpeg

Cert e că actorul în vârstă de 32 de ani a fost invitat la Saturday Night Live şi a încercat cu greu să nu ofere prea multe spoilere, în timp ce şi-a explicat transformarea: ”Tocmai ce mi-am ras barba şi arăta mai degrabă a Jon Snow la pubertate. Acesta este Jon Snow dacă ar fi jucat pentru Yankees. N-am nicio idee ce înseamnă. Asta mi-au spus scenariştii să spun”.

3 noname jpg jpeg
stanga
dreapta
2 1 jpg jpeg
3 noname jpg jpeg
4 kit harington jpg jpeg
5 kit harington fara barba jpg jpeg
1 kit harington profile jpg jpeg

De fapt, transformarea lui fizică n-are de-a face cu rolul pe care îl joacă în ”Game of Thrones”. În cele din urmă, actorul a confirmat că şi-a ras barba pentru sketchurile în care îl joacă ba pe Michael Jackson ba pe Winston Churchil, la SNL: ”I-am jucat pe Michael Jackson şi pe Winston Churchill. Iată o frază pe care n-o s-o mai zic niciodată. E prima dată în mult timp când am avut un motiv să mă rad”.Recente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg