Staruri care au recunoscut că s-au excitat în timp ce filmau scene intime. Iată confesiunile lor...

5 august, 2021
6 ewan mcgregor jesse metcalfe henry cavill jpg jpeg

Filmările scenelor de sex sunt pentru mulţi actori cele mai stresante momente. Şi jenante, atunci când apare... o erecţie neplanificată din partea actorului profesionist! Iată ce au povestit ei...

Henry Cavill

3 henry cavill jpg jpeg

Starul din "Superman Returns" a mărturisit că a avut parte de un asemenea moment în timp ce filma o scenă pentru serialul "The Tudors". "Mi s-a întâmplat o singură dată şi a fost foarte stânjenitor. Fata trebuia să stea deasupra mea, avea nişte sâni spectaculoşi, iar eu nu-mi aranjasem organul genital într-o poziţie inofensivă. Se freca toată de mine, aşa că eu ma-m trezit cu o erecţie. A trebuit să-mi cer multe scuze apoi. Nu e deloc OK când eşti într-un mediu cu cineaşti profesionişti şi cineva are o erecţie. Nu e deloc acceptabil", a spus el.

Ewan McGregor

2 ewan mcgregor jpg jpeg

I s-a întâmplat şi lui când filma pentru producţia BBC "Scarlet and Black" şi a şi povestit despre asta: "Eu trebuia să stau deasupra partenerei mele, iar ei tot trăgeau cearşaful pe care îl aveam peste mine şi între noi, pentru că voiau să îmi vadă fundul gol şi coapsa ei. Aşa că eram goi unul peste altul, niciunul nu purta lenjerie intimă. A fost foarte stânjenitor. A fost un caz din acela în care am strigat: Stop, am nevoie de o pauză. A trebuit să-mi calmez erecţia şi abia apoi să continuăm filmarea".

James McAvoy

4 james mcavoy jpg jpeg

Actorul şi-a amintit că a experimentat o asemenea situaţie la filmările pentru "Shameless". "Am avut un început de erecţie de vreo două ori", a spus pentru The Times. "De obicei e foarte aiurea totul, pentru că tu trebuie să faci să apară că eşti foarte atras de persoana respectivă, în timp ce încerci să-i transmiţi că, de fapt, tu nu te simţi bine filmând asta. Dar nici să pară că-ţi displace total şi s-o dai în altceva, s-o faci să se simtă neatractivă. E al naibii de greu, mergi pe sârmă".

Jesse Metcalfe

5 jesse metcalfe jpg jpeg

Când credeţi că i s-a întâmplat şi lui asta? Aşa e: la filmările pentru "Neveste disperate", serialul în care el îl interpreta pe grădinarul cel sexy. "În prima scenă pe care am avut-o cu Eva Longoria, când personajele noastre fac prima dată sex, am tot repetat, apoi regizorul a zis: OK, daţi-vă jos din pat, trebuie să rearanjăm decorul. Doar că eu... nu mă puteam da jos din pat cu erecţia pe care o aveam", a spus el amuzat, într-o emisiune radiofonică.

Benjamin Bratt

1 benjamin bratt jpg jpeg

Actorul a recunoscut că a avut erecţii de mai multe ori de-a lungul carierei sale, atunci când a filmat scene intime şi a tras cea mai potrivită concluzie pentru asemenea situaţii: "Nu e bine dacă ai erecţie, dar nu e bine nici dacă n-ai!". Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg