Ştefan Bănică a publicat prima poză alături de Lavinia Pârva, după 8 ani de relaţie

7 septembrie, 2020
6 stefan banica 4 jpg jpeg

Sunt împreună de 8 ani, au un băieţel superb, dar rar au apărut unul alături de altul la evenimente, pe stradă sau în poze, pe reţelele de socializare. Iată în ce ipostază surprinzătoare au fost pozaţi acum Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva!

Nu se mai ascund! Iată că Ştefan Bănică a publicat în mediul online prima poză alături de Lavinia Pârva, după aproximativ opt ani de relaţie. Se pare că cei doi s-au bucurat de o vacanţă la munte, în România. În dreptul imaginii urcate pe Instagram, el a scris: "Noi..."

Fanii au reacţionat şi i-au oferit peste 16.000 de like-uri, dar şi multe comentarii: "Fiti mai activi pe instagram ca şi cuplu! (...) Parca sunteţi în "liceenii". Păcat ca acei ani nu se mai întorc. Aveţi grija unul de celalalt şi iubiţi va ca viata este scurta. (...) Sunteţi frumoşi foc.Sa fiţi sănătoşi şi fericiti până la adânci bătrâneţi. (...) Sunteţi minunaţi!"

Lavinia şi Ştefan Bănică sunt împreună de aproximativ opt ani, iar în 2017 s-au căsătorit în mare discreţie, în Bulgaria, la malul mării. În mai 2019, cântăreaţa l-a făcut tată pe Ştefan pentru a treia oară, i-a dăruit încă un băieţel care poartă numele Alexandru, după regretatul frate al artistului. 

Înainte de a deveni tată pentru a treia oară, cântăreţul spunea:

"Va fi greu la început cu cel mic, dar am ajutor de nădejde în copiii mei. Am un pic de experinţă cu cei doi copii (Radu Ştefan şi Ana Violeta – n.r.), în rest, e ca la început. Îmi place să vorbesc despre ce îmi e drag, dar nu intru în detalii nu pentru că aş fi secretos, ci doar pentru că e dreptul meu", povestea Ştefan Bănică Jr.

Ştefan Bănică: “E greu ca într-un moment emoţionant să nu poţi să te manifeşti, să nu poţi să iei pe cineva în braţe”

Ştefan Bănică a resimţit din plin lipsa scenei. Acum, când X Factor se pregăteşte să ia startul la Antena1,  artistul mărturiseşte că filmările pentru cel de-al nouălea sezon au fost complet diferite faţă de orice a trăit până acum, cu atât mai mult cu cât au venit într-o perioadă în care toată lumea reînvăţa să trăiască. 

3 stefan banica 3 jpg jpeg

”E un an special, e greu de imaginat, de exemplu, ca într-un moment emoţionant să nu poţi să te manifeşti, să nu poţi să iei pe cineva în braţe, dar trebuie să mergem înainte. De pe 11 martie nu am cântat, nu am jucat teatru, nu am filmat. Sigur, pe lângă ce am încercat să fac acasă, dar eu consider că în meseria noastră, oricât ne-am adapta, nu se poate face teatru online, se face faţă în faţă cu oameni, cu emoţii, la fel şi în cazul concertelor. Abia aştept să se revină, sunt puţin confuz cu ceea ce se întâmplă, înţeleg că teatru nu putem juca, dar oamenii pot să meargă în restaurante sau biserici. E ciudat, dar dacă sunt nişte reguli, indiferent dacă ne plac sau nu, trebuie respectate. Muzica e în sufletul meu, atunci când totul se opreşte, ea devine singurul nostru refugiu. Artiştii au nevoie de o scenă, asta e menirea lor! Mai ales în vremurile pe care le trăim, daţi-le o scenă şi o să vedeţi ce urmează! Viaţa merge înainte, ea nu stă în loc şi la fel şi muzica, ea nu trebuie să se oprească niciodată! Îmi doresc ca toţi cei care au ceva de spus să revină cât mai repede pe scenă şi să depăşim această perioadă!”,spune Ştefan Bănică.

Sezonul X Factor cu numărul nouă va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, şi aduce nu doar muzică de neoprit, ci şi multe reguli noi, pe care concurenţii sunt pe cale să le descopere. Două nume noi, Loredana Groza şi Florin Ristei, îşi vor ocupa locurile la masa juraţilor alături de Delia şi Ştefan Bănică, iar Răzvan Simion şi Dani Oţil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle   Profimedia jpg
Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg