Ştefan Bănică: “E greu ca într-un moment emoţionant să nu poţi să te manifeşti, să nu poţi să iei pe cineva în braţe”

1 septembrie, 2020
1 stefan banica jpg jpeg

Ştefan Bănică a resimţit din plin lipsa scenei. Acum, când X Factor se pregăteşte să ia startul la Antena1,  artistul mărturiseşte că filmările pentru cel de-al nouălea sezon au fost complet diferite faţă de orice a trăit până acum, cu atât mai mult cu cât au venit într-o perioadă în care toată lumea reînvăţa să trăiască.

”E un an special, e greu de imaginat, de exemplu, ca într-un moment emoţionant să nu poţi să te manifeşti, să nu poţi să iei pe cineva în braţe, dar trebuie să mergem înainte. De pe 11 martie nu am cântat, nu am jucat teatru, nu am filmat. Sigur, pe lângă ce am încercat să fac acasă, dar eu consider că în meseria noastră, oricât ne-am adapta, nu se poate face teatru online, se face faţă în faţă cu oameni, cu emoţii, la fel şi în cazul concertelor. Abia aştept să se revină, sunt puţin confuz cu ceea ce se întâmplă, înţeleg că teatru nu putem juca, dar oamenii pot să meargă în restaurante sau biserici. E ciudat, dar dacă sunt nişte reguli, indiferent dacă ne plac sau nu, trebuie respectate. Muzica e în sufletul meu, atunci când totul se opreşte, ea devine singurul nostru refugiu. Artiştii au nevoie de o scenă, asta e menirea lor! Mai ales în vremurile pe care le trăim, daţi-le o scenă şi o să vedeţi ce urmează! Viaţa merge înainte, ea nu stă în loc şi la fel şi muzica, ea nu trebuie să se oprească niciodată! Îmi doresc ca toţi cei care au ceva de spus să revină cât mai repede pe scenă şi să depăşim această perioadă!”,spune Ştefan Bănică. 

Sezonul X Factor cu numărul nouă va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, şi aduce nu doar muzică de neoprit, ci şi multe reguli noi, pe care concurenţii sunt pe cale să le descopere. Două nume noi, Loredana Groza şi Florin Ristei, îşi vor ocupa locurile la masa juraţilor alături de Delia şi Ştefan Bănică, iar Răzvan Simion şi Dani Oţil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor. Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg