Ştefan Bănică Jr. face cuplu cu Irina Fodor. Emisiunea care i-a unit

1 martie, 2022
4 dans1 jpg jpeg

Ştefan Bănică Jr. şi Irina Fodor vor prezenta show-ul Dancing on Ice – Vis în doi la Antena 1.

„Mă bucur că încep un proiect nou în televiziune şi că voi lucra cu echipa cu care am mai lucrat ani buni, tot în televiziune. Îmi place că fac parte dintr-o emisiune care se realizează pentru prima oară în România, Dancing on Ice – Vis în doi, pe care o voi prezenta alături de Irina Fodor. O emisiune extrem de ambiţioasă, ţinând cont de dificultatea pe care o întâmpină concurenţii, care dansează în timp ce patinează. Plus că, după mulţi ani, iată, în sfârşit, o emisiune live, cu totul altceva faţă de o emisiune înregistrată. Adrenalina va fi mult mai mare şi responsabilitatea asemenea. Şi, chiar dacă am facut peste 100 de emisiuni în direct, timp de 4 ore, recunosc că tot am emoţii. Ne vedem la Dancing on Ice – Vis în doi, live, sâmbătă (5 martie), de la ora 20.00, la Antena 1”, spune Ştefan.

„Proiectul ăsta e copleşitor, este frumos şi …deloc usor. În patinaj trebuie să fii ferm şi în acelaşi timp delicat ca un fulg de zăpadă. Fiecare concurent va trebui să îşi găsească echilibrul ăsta foarte fin, dar după ce îl vor găsi, şi am încredere că o vor face, poveştile care se vor spune pe gheaţă vor fi fermecatoare. Mă bucur mult că patinajul este adus în lumina reflectoarelor într-un show tv. Faptul că prezint alături de Ştefan este pentru mine o onoare şi o responsabilitate în aceeaşi măsură, având în vedere experinţa lui în tot ce înseamnă emisiuni live”, povesteşte Irina.

Nouă celebrităţi au acceptat provocarea Dancing on Ice – Vis în doi şi vor patina cu partenerii lor profesionişti, încercând să impresioneze atât juriul, cât şi telespectatorii. Ringul de dans al emisiunii va găzdui perechi hotărâte să arate că sunt în stare să muncească până la epuizare pentru a oferi dansuri memorabile pentru vise ce merită a fi împlinite. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenişan şi Cătălin Cazacu sunt vedetele care sunt gata să facă spectacol pe gheaţă. Emisiunea va debuta sâmbătă, 5 martie.Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg