Ştiai că actriţa Carmen Tănase a fost colegă cu Principele Radu? Iat-o în vizită la Palatul Elisabeta

23 decembrie, 2019
6 carmen tanase principele radu duda palatul elisabeta 3 jpg jpeg

Vechi prieteni, cei doi s-au întâlnit la Palatul Regal pentru un tête-à-tête ca pe vremuri.

Miercuri, Principele Radu a avut un oaspete special la Palatul Elisabeta: pe actriţa Carmen Tănase, vechea sa colegă de facultate.

Puţină lume îşi mai aminteşte, poate, că Alteţa Sa Regală Radu, Principe al României, Principe de Hohenzollern-Veringen, vine din lumea artistică. Până să fie Principe, Radu Duda a avut o activitate teatrală timp de 20 de ani.

Chiar îndrăgita actriţă Carmen Tănase a debutat pe scena teatrului cu Radu Duda - devenit principe al României după căsătoria cu principesa Margareta. Carmen Tănase a fost foarte apropiată de fostul actor şi spune că şi azi Radu Duda are un loc special în inima ei.

2 carmen tanase principele radu duda palatul elisabeta 1 jpg jpeg

„Radu Duda este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, fratele meu. Noi ne-am făcut în facultate fraţi de cruce. Deci el este fratele meu. Este neschimbat, deşi în aparenţă poate pare schimbat, el, în fondul lui, este neschimbat şi este un om care nu-şi uită prietenii, este un om de bază, pe care poţi conta, are un umor extraordinar, totul este să ştii să-l descoperi şi îl iubesc foarte mult. Fraţi de sânge, da. Aşa făceam noi în tinereţe”, a povestit amuzată Carmen Tănase într-un interviu pentru Libertatea.

5 titanic vals radu duda jpg jpeg

Şi iată-i acum, stând la un ceai într-unul din saloanele Palatului Elisabeta, ca doi vechi şi buni prieteni. Aceasta a profitat de ocazie pentru a transmite urări de "La mulţi ani!" şi "Crăciun Fericit!" Majestăţii Sale Custodele Coroanei şi întregii Familii Regale.

Iar întâlnirea a fost cu atât mai plăcută cu cât în salon şi-a făcut apariţia şi splendidul exemplar canin al Familiei Regale - ştiută fiind pasiunea pentru animale a actriţei, dar şi faptul că, înainte de-a îmbrăţişa actoria, Carmen Tănase şi-a dorit să devină medic veterinar.

3 carmen tanase principele radu duda palatul elisabeta 2 jpg jpeg

Cine a fost actorul Radu Duda?

Radu Duda s-a născut la 7 iunie 1960, în Iaşi, într-o familie de medici. A fost admis pe locul patru la Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, pe care a absolvit-o în anul 1984, la clasa prof. Olga Tudorache. Printre colegii săi de promoţie s-au numărat Carmen Tănase, Bogdan Gheorghiu, Oana Pellea şi Adrian Păduraru. După absolvire, tânărul actor a fost repartizat la Teatrul Municipal din Suceava, apoi a fost transferat ca actor la Teatrul Naţional ”Vasile Alecsandri” din Iaşi. În acea perioadă, Radu Duda a locuit la bloc, ca majoritatea românilor. În anul 1988, se mută la Bucureşti. A lucrat ca asistent universitar (1990-1994) la Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, la clasa prof. univ. Dem Rădulescu.

Printre rolurile interpretate de actorul Radu Duda sunt de remarcat: rolul lui Gigi Stamatescu (ofiţer, iubitul Mizei) în piesa de teatru ”Titanic Vals” de Tudor Muşatescu, un rol în piesa de teatru ”Trei surori” de A. P. Cehov.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetMoni jpg
Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg