Suferinţa pe care a indurat-o Laura Micovschi pentru a deveni mămică. Ştirista suferă de endometrioză: “Nu e normal ca o astfel de durere fizică să existe în viaţa unei femei”

31 decembrie, 2020
1 andreica jpg jpeg

Laura Micovschi şi-a împlinit cel mai mare vis: va fi mămică, dar calvarul prin care a tricot pentru a-şi împlini dorinţa poate fi cu greu descries în cuvinte.

„În viaţa fiecărei familii, în viaţa fiecărui cuplu vine, la un moment dat, această dorinţă de a avea un copil. Noi am fost multă vreme focusaţi pe carieră, eram şi tineri la început şi într-o zi, fără să aibă legătură cu dorinţa de a deveni părinţi, am aflat că am endometrioză. Cred că aţi auzit doarte mult, în utlima vreme, acest cuvânt. E ca şi o avalanşă, pentru că tot mai multe femei descoperă că suferă de această afecţiune şi prea puţină lume ştie cu ce se mănâncă şi cât de gravă poate să devină.”, a spus Laura Micovschi la Antena Stars.

Ştirista s-a temut de infertilitate.

„Mi s-a spus să nu mă panichez, dar citind şi aflând tot mai multe despre ea, am aflat că se poate ajunge la interfilitate. Am început să mă informez, pentru că endometrioza înseamnă foarte multă durere. De aceea, vreau să şi trag un semnal de alarmă: nu e normal ca astfel de durere fizică să existe în viaţa unei femei. Nu e normal să existe un munte de durere, de emoţii negative care să se întâmple în fiecare lună şi să nu fie doar trei patru zile. Să fie dureri greu de descris în cuvinte. Până la infertilitate, e o viaţă foarte grea cu această endometrioză”.

Boala a pus-o faţă în faţă cu anumite alegeri.„În primul rând trebuie să găseşti un medic bun. Trebuie un nutriţionist care să îţi explice ce ai voie să mănânci, ce nu ai voie să mănânci, ce trebuie să schimbi”.Recente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg