Sunt rockeri cu milioane de fane, dar fideli nevestelor: cum arată cele care le stau alături de-o viață

1 septembrie, 2023

Soții lor le sunt parteneri de viață de când lumea, în ciuda fanelor care li s-au aruncat la picioare din tinerețe și până acum. Îți prezentăm jumătățile trainice ale celor mai mari staruri rock, niște familiști convinși în afara scenei.

Bono și Ali Hewson

GettyImages 1446786192 jpg

La bine și la rău. Asta se poate spune despre un mariaj care durează din 1982, cel dintre Paul Hewson (Bono) și Alison Stewart, care s-au cunoscut pe când el avea 13 ani și ea 12. Și s-au îndrăgostit pe când solistul U2 nu avea bani pentru a-și duce mireasa în luna de miere. Între timp, lucrurile s-au aranjat cum nu se poate mai bine pentru domnul și doamna Hewson, au apărut și patru copii, iar iubirea lor nu s-a stins nici azi.

Sting și Trudie Styler

GettyImages 1257742270 jpg

Sunt 31 de ani de când cei doi și-au spus DA și par la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi. Totuși, începutul relației lor n-a fost cel ideal, căci Trudie era încă măritată cu fostul soț, iar Sting căsătorit cu prima lui soție, Frances Tomelty. Au divorțat amândoi și s-au căsătorit în anul 1992, devenind, apoi, părinții a patru copii.

Alice Cooper și Sheryl Goddard

GettyImages 1467538921 jpg

Când rock-ul supărat se căsătorește cu baletul clasic, este greu de imaginat că ar funcționa. Dar mariajul lui Alice Cooper cu Sheryl Goddard rezistă încă din anul de grație 1976. S-au întâlnit timp de 12 luni înainte de a se căsători în Acapulco, iar acum se mândresc cu 47 de ani de mariaj și trei copii. „Nu cred că există o căsnicie perfectă. Dar a noastră este probabil una dintre cele mai bune pe care le-am văzut vreodată”, este de părere doamna Cooper.

Dave Gahan și Jennifer Sklias

profimedia 0370322422 jpg

Jennifer Sklias-Gahan este a treia și actuala soție a solistului Depeche Mode. De peste 24 de ani, actrița americană cu origini grecești a fost partenera de viață a lui Dave, fiind alături de el și în timpul unora dintre cele mai grele momente din viața lui, când britanicul se lupta cu dependența de droguri. Cei doi au o fiică împreună, pe Stella Rose (născută în 1999). De asemenea, Dave l-a adoptat și pe fiul ei dintr-o relație anterioară și are, la rândul lui, un băiat din prima lui căsnicie.

Bruce Springsteen și Patti Scialfa

profimedia 0474586370 jpg

De când a devenit membră cu drepturi depline a trupei E Street Band a lui Bruce Springsteen, în 1984, cântăreața Patti Scialfa s-a impus drept partener de scenă și de viață al rockerului. Căsătoriți în 1991, după ce Bruce a divorțat de prima lui soție, Scialfa și Springsteen au unul dintre cele mai de succes mariaje din showbiz și sunt părinții mândri a trei copii și, începând de anul trecut, chiar și bunici.

Robbie Williams și Ayda Field

GettyImages 1242545567 jpg

Actrița de origine turcă a adus culoare în viața lui Robbie, la propriu și la figurat. Până s-o cunoască pe ea, în 2006, artistul britanic a avut doar relații cu suișuri și coborâșuri sau pasagere. În 2010, cei doi au devenit soț și soție, iar viața fostului membru Take That s-a împlinit, de-atunci, cu nu mai puțin de patru copii. Iubirea face minuni!

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley

profimedia 0642598420 jpg

Solistul Bon Jovi numără 34 de ani de când a devenit oficial bărbatul unei singure femei. Cei doi s-au cunoscut în liceu, dar au devenit un cuplu de-abia la începutul carierei lui Jon. În 1989, Jon și Dorothea s-au căsătorit inopinat în Las Vegas și-acum s-au îmbogățit cu patru copii. Este rar ca starurile rock să aibă o căsnicie atât de îndelungată și la căsnicie atât de îndelungată și la fel de rar ca nunțile din Vegas să dureze atât.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg