Supermodelele anilor ‘90: au apelat divele podiumului la chirurgia estetică?

4 noiembrie, 2021
5 supermodele jpg jpeg

Într-o perioadă în care aproape toate numele mari din showbiz apelează la chirurgia estetică, este greu nu să cazi în tentaţia…încremenirii în timp.

Cu atât mai greu pentru unele dintre cele mai frumoase femei din lume, trecute, azi, de vârsta de 50 de ani. Au apelat, aşadar, aceste dive ale catwalk-ului la ajustării din bisturiu, pentru a fenta bătrâneţea?

Cindy Crawford (55)

Fostul icon al catwalk-ului a fost foarte deschisă legat de procedurile la care a apelat pentru a se menţine tănâră. Nu demult, Cindy a mărturisit că a apelat la injecţiile cu Botox, lifting facial, augmentarea pomeţilor sau la suplimente cu substanţe precum colagen. Supermodelul american a dezvăluit că a recurs la astfel de intervenţii cosmetice încă de la vârsta de 29 de ani, unele care, între noi fie vorba, nu sunt extrem de evidente şi nici exagerate.

Claudia Schiffer (51)

Când blonda supermă a modei a împlinit 50 de ani, anul trecut, aceasta a declarat sus şi tare că îşi acceptă vârsta şi nu încearcă să arate sau să se simtă mai tânără. Cu alte cuvinte, Claudia încearcă să ne spună că n-a apelat niciodată la bisturiu, chiar dacă unii o suspectează de ceva facelift. Întrebată cum reuşeşte să-şi menţină chipul atât de fresh, în ciuda vârstei, nemţoaica spune că datorează totul genelor bune şi masajului facial la care recurge zilnic.

Naomi Campbell (51)

“Eu personal nu vreau să apelez la bisturiu decât dacă am nevoie cu adevărat sau în cazul unei urgenţe chirurgicale”, spunea Naomi nu demult. Judecând după cele mai recente poze cu britanica devenită, anul acesta, mama unei fetiţe, ai zice că nu este nevoie. „Nu am nevoie de operaţii estetice, pentru că... negrul nu crapă. Bunica mea are gene fantastice şi doar un singur rid”, a completat supermodelul de abanos. Unii susţin că Naomi a descoperit o procedură... non-invazivă pentru a arăta mai tânără decât este: îşi întinde pielea, iar surplusul şi-l lipeşte la spate cu ajutorul benzilor adezive, ascunse sub păr. Nu încercaţi asta acasă!Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg