Surpriză de proporţii! Fostul logodnic al lui Lady Gaga, îndrăgostit de fosta iubită a lui Bradley Cooper? Iată dovada!

12 iunie, 2019
1 fotojet 3 jpg jpeg

Atât Christian Carino, cât şi Irina Shayk sunt amândoi liberi şi pot face tot ce vor! Mai ales că foştii lor parteneri, Lady Gaga şi respectiv Bradley Cooper, i-au tot făcut geloşi, în ultima vreme, cu atracţia incredibilă dintre ei. A venit cumva timpul răzbunării?

8 fotojet 2 jpg jpeg

Nici nu i-a spus bine “Adio!” iubitului ei şi tatălui fetiţei ei, că Irina Shayk s-a şi afişat sexy pe Instagram, spre deliciul oricărui heterosexual de pe lumea asta! Faimosul model şi-a făcut bagajele acum câteva zile şi s-a despărţit de Bradley Cooper, după care a plecat val-vârtej să lucreze undeva prin Islanda şi să uite de întreaga tevatură din viaţa ei amoroasă.

14656714 7129281 image a 11 1560272780132 jpg jpeg

Ajunsă la faţa locului, topmodelul de 33 de ani şi-a făcut câteva fotografii, postând una dintre ele şi pe social media. Nimic neobişnuit în asta, dacă circumstanţele ar fi fost normale. Însă nu sunt. Toată lumea e acum cu ochii pe ea, având în vedere că de-abia s-a despărţit de ditamai Bradley Cooper. Şi, când spun “toată lumea”, mă refer nu numai la fanii ei, ci şi la Christian Carino, fostul logodnic al lui Lady Gaga, care nu s-a abţinut şi a admirat-o şi el pe frumoasa Irina în imaginea cu pricina.

Dintre toţi bărbaţii din lumea asta, tocmai cel care urma să se însoare cu Lady Gaga s-a găsit să-i dea “like” Irinei în cea mai recentă postare online a ei. Şi bineîneţeles că gestul lui are o conotaţie specială, atât timp cât şi el s-a aflat până de curând în cercul Gaga-Bradley-Irina, iar acum dă semne că vrea să se răzbune cumva pe fosta lui logodnică din simplul motiv că, în ultimele luni ale idilei lor, ea era mai apropiată de partenerul ei de platou, adică de Bradley Cooper, decât de partenerul ei de viaţă, adică de Christian Carino.

10 fotojet 5 jpg jpeg

Să explicăm puţin situaţia!    

Impresarul de 50 de ani şi cântăreaţa de 33 de ani şi-au început relaţia prin februarie 2017, dar au rupt logodna anul acesta, după ce toată lumea a putut observa atracţia incredibilă dintre Gaga şi Bradley, la Oscaruri. Gaga a fost nevoită să vorbească despre legătura ei specială cu Cooper, negând că ar exista ceva mai mult decât o prietenie strânsă între ei. Degeaba! Pentru că logodna dintre cântăreaţă şi impresar n-a mai rezistat în toiul apropierii tot mai evidente dintre Gaga şi Bradley!

11 fotojet 4 jpg jpeg

Şi “relaţia lor specială” a mai făcut o victimă! Irina, iubita de patru ani a lui Cooper, s-a simţit cât se putea de lezată din cauza “prieteniei” dintre iubitul ei şi Gaga. De fapt, Bradley s-a detaşat emoţional foarte mult de iubita lui pe întreaga durată a filmărilor la A Star Is Born (pelicula în care Gaga şi Bradley joacă împreună), lucru care nu i-a picat deloc bine mamei copilului actorului.

12 fotojet 6 jpg jpeg

“Au încercat să-şi salveze relaţia, de dragul fetiţei lor, dar relaţia lor s-a schimbat atât de mult, încât nimic n-a mai putut fi făcut…”, susţine un apropiat de-ai fostului cuplu. Cei doi iubiţi trăiau deja vieţi separate în momentul în care, joia trecută, au anunţat că se despart. În momentul de faţă, discută detaliile privind creşterea fetiţei lor de 2 ani, Lea. Şi, cine ştie, urmează să se afişeze fiecare cu noul lui partener.

13 fotojet 7 jpg jpeg

Înţelegeţi acum de ce “like”-ul lui Carino pentru imaginea sexy a modelului Victoria’s Secret are o însemnătate aparte? E posibil ca, rănit crunt în ego-ul lui, fostul logodnic al lui Gaga să încerce să se apropie de singura şi neconsolata fostă iubită a rivalului lui. Dacă n-a făcut-o deja offline şi noi de-abia acum aflăm despre asta...

foto - Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (3) jpg
Ben și Jen la Grammy PNG
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (4) jpg
Leonardo DiCaprio, Getty jpg
FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}