Surpriza pregătită de Anca Ţurcaşiu chiar de ziua ei. Sunt cele mai îndrăzneţe ipostaze ale artistei

11 mai, 2021
2 anca3 jpg jpeg

Anca Ţurcaşiu a împlinit acum câteva zile 51 de ani şi este unul dintre exemplele de ”Aşa, da!”, când vine vorba de stil de viaţă.

Artista a renunţat de peste 20 de ani la consumul de carne şi pielea ei arată superb. Ne-a încântat în musicalul ”Mamma Mia”, unde i-am văzut forţa şi rezistenţa pe scenă, alături de talentaţii săi colegi care au susţinut mega show-ul musical cu melodiile Abba, iar anul acesta Anca Ţurcaşiu s-a hotărât să încarce pe canalul său de You Tube filmuleţul şedinţei foto incendiare pe care a avut-o la 50 ani.

Cântăreaţa este spectaculoasă în aceste imagini, arătând o condiţie fizică pe care o poate invidia chiar şi o femeie de 25 de ani.

Sunt, fără îndoială, cele mai îndrăzneţe imagini cu Anca Ţurcaşiu: liberă şi sexy la mare.

1 anca3 jpg jpeg

„Seară bună! M-am hotărât! Pe 8 mai, voi urca pe canalul meu de YouTube şedinţa foto de la malul mării, de la 50 de ani. Vă îmbrăţişez!”, a fost mesajul Ancăi Ţurcaşiu.

Anca Ţurcaşiu a divorţat anul trecut de soţul ei, după 22 de ani de căsnicie. După o perioadă în care a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, pentru a depăşi momentul greu, artista revine în forţă cu o piesă inspirată din viaţa ei.

Anca Ţurcaşiu a lansat pe 18 martie 2021 o melodie intitulată „Vreau să dau reset!”, care vorbeşte exact despre provocările vieţii, de care trebuie să profităm. „Am lansat un videoclip. O piesă. După mulţi ani. Am simţi că e momentul oportun. Am primit ajutor de la oameni dragi, cărora le mulţumesc mult pentru implicare! De mâine încep promovarea”, a fost mesajul postat de Anca pe Facebook.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg