Susan Sarandon (70) a uimit cu decolteul său generos la Festivalul de Film de la Veneţia

4 septembrie, 2017
Alternative Views   74th Venice Film Festival jpeg

Are 70 de ani, dar cu fiecare apariţie de pe covorul roşu reuşeşte să capteze toate privirile. Susan Sarandon a fost din nou apreciată pentru cea mai recentă ţinută de la Festivalul de Film de la Veneţia, una cu accent pe al său decolteu generos.

Are 70 de ani, dar fiecare apariţie a sa este una notabilă, suprinzătoare şi de bun-gust.

La vârsta aceasta arată impresionant şi ştie cum să îşi scoată în evidenţă calităţile. La fel ca la Festivalul de Film de la Cannes, ocazie cu care le-a eclipsat pe mai tinerele sale colege de breaslă, Susan a purtat o rochie lungă care i-a pus bustul în evidenţă, dar şi picioarele tonifiate care s-au văzut prin crăpătura rochiei.

A făcut impresie bună cu decolteul său generos.

Aşa cum ne-a obişnuit în ultima vreme, cu o experienţă vastă la Hollywood, Susan a reuşit din  nou să fie primească notă mare, într-o ţinută extrem de sexy, accesorizată cu ochelari de soare supradiemnsionaţi, cu o brăţară statement şi cercei cu pietre preţioase. Este renumită pentru fizicul ei şi arată la fel de bine acum, ca în tinereţe. Cu o rochie Hugo Boss cu un croi ideal, parcă făcută special pe formele sale voluptoase, vedeta a fost prezentă duminică seara la premiera filmului "Leisure Seeker",  la cea de-a 74-a ediţie a renumitului festival de film din oraşul Italian, însoţită fiind de cei doi fii ai săi - Miles ( 25) şi Jack Henry (28).

Ei sunt cei doi fii ai lui Susan, unul regizor, celălalt actor.

70 este doar un număr când eşti super faimoasă, arăţi fenomenal şi mai ai şi trei copii celebri, toţi în industria filmului - o fată de 32 de ani, Eva, şi cei doi băieţi din fotografie. Bineînţeles că Susan a surprins cu alegerea ei vestimentară, chiar dacă este cunoscută pentru stilul excentric şi preferinţele pentru rochiile cu decolteu adânc. Rochia neagră cu mâneci lungi şi trenă care atârna pe covorul roşu i-a pus în evidenţă silueta de clepsidră. Şi, în ciuda faptului că afară era întuneric, nu a renunţat la ochelarii de soare cat eyes.

Susan a strălucit în lumina refectoarelor, la Veneţia.

Ţinuta sa de la Cannes din luna mai a fost oarecum asemănătoare, cu o rochie cu un croi similar, cu accent pe decolteul abisal şi pe picioare, chiar dacă într-o culoare mult mai puternică, verde smarald. De asemenea, nici atunci Susan nu a renunţat la ochelarii de soare, întreaga sa apariţie fiind apreciată de către criticii de modă şi revistele de profil.

Aşa a fost îmbrăcată la Festivalul de Film de la Cannes

Foto: Getty Images, Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}