Tania Budi, dezvăluire la 55 de ani: „Sunt mai curtată acum decât am fost când eram puștoaică”

28 februarie, 2023

Vedetă de televiziune, manechin și femeie de afaceri, Tania Budi e discretă și acum în ceea ce privește viața ei amoroasă.

tania budi jpeg

În vârstă de 55 de ani, Tania Budi preferă să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Într-un interviu pentru emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars, vedeta nu a recunoscut dacă are sau nu un iubit. „Întotdeauna, mai ales în ultima vreme, sunt foarte mulțumită sufletește.

Eu nu vorbesc niciodată despre viața personală. Nu mă afișez niciodată cu vorbe care să denote că aș fi sau nu îndrăgostită. Sunt când vreau, cred că am căpătat o libertate care a venit cu vârsta, cu înțelepciunea”, a declarat Tania Budi, care are mare succes la bărbați.

Spune că acum e mult mai curtată decât acum ani de zile, în adolescență. „Sunt curtată acum decât am fost când eram puștoaică”, a mai zis Tania Budi, care a adăugat:

„Toate greșelile au fost cu un scop. Scopul a fost să mă duc înspre ce îmi trebuie mie”.

Secretul frumuseții Taniei Budi

Tania Budi are 55 de ani, iar pentru mulţi rămâne un mister modul cum reuşeste să sfideze semnele înaintării în vârstă şi să aibă un ten atât de proaspăt şi tânăr. Pe lângă stilul de viaţă sănătos şi de starea pozitivă zi de zi, un aspect foarte important este că are alături şi un medic estetician extrem de priceput care ştie ce tratamente neinvazive ori minim-invazive să urmeze pentru a avea efectele dorite şi a-şi păstra în acelaşi timp naturaleţea.

„Imaginea noastră e conturată de grija pentru mintea, spiritul dar şi aspectul nostru fizic. Pentru ten e mult mai uşor să prevenim semnele oboselii decât să le reparăm. PRP Rejuvenare facială e un tratament neinvaziv care redă elasticitatea şi fermitatea tenului. Dr. Iancu Morad şi întreaga echipă de la Luxury Aesthetics îmi oferă de mulţi ani siguranţă prin prietenia şi profesionalismul lor. Domnul doctor are grijă de faţa mea de mulţi ani încoace. Amandoi apreciem naturaleţea şi frumuseţea care izvorăşte din interior”, a menţionat vedeta pe pagina ei de socializare.

Medicul Iancu Morad este cel la care vedeta apelează pentru a da un restart periodic tenului, oferindu-i luminozitatea şi elasticitatea de care are nevoie. Pentru că nu este adepta operaţiilor estetice, Tania recurge la câteva tratamente pentru care Dr. Iancu Morad este, de altfel, renumit: Tratamentul de curăţare Jet-Concept şi Terapia Dracula (PRP).

„Tania Budi este pacienta şi prietena mea de mulţi ani. După cum ştiţi şi aţi văzut, ea arată foarte bine datorită genei sale, iar când apelează la tratamente estetice mereu doreşte un rezultat natural. Întotdeauna alege tratamente minim invazive cu acid hialuronic, dar, cel mai important tratament este terapia Dracula, un tratament anti-aging care se bazează pe celule din sânge propriu şi ajută la elasticitatea, fermitatea şi luminozitatea pielii”, a declarat Dr. Iancu Morad.

Foto: Arhivă, FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg