Tatum O'Neal a încercat să se sinucidă. Împăcarea cu tatăl ei, după o ruptură de 17 ani, s-a produs ca o intervenţie pentru a o salva?

12 octombrie, 2020
2 ryan1 jpg jpeg

Luna trecută, aflam că Ryan O'Neal, actorul din filmul Love Story, s-a împăcat cu fiica Tatum. Iar acum iese la iveală faptul că luna trecută a fost una extrem de grea pentru Tatum

O frumoas─â reuniune a greu ├«ncercatei familii O'Neal este v─âzut─â acum ├«n alt─â lumin─â, dup─â ce ieri a ie┼čit la iveal─â faptul c─â Tatum O'Neal a avut o tentativ─â de sinucidere luna trecut─â. Actri┼úa a amenin┼úat c─â se va arunca de la balconul casei sale din Los Angeles - iar poli┼úi┼čtii au r─âspuns unui apel de urgen┼ú─â, Tatum fiind transportat─â la spital, unde i s-a f─âcut o evaluare psihiatric─â. Nu se ┼čtie exact ziua ├«n care s-a petrecut incidentul, dar este foarte posibil ca ├«mp─âcarea cu tat─âl ei, despre care a scris toat─â presa luna trecut─â, s─â se fi petrecut tocmai ca urmare a acestui episod alarmant. Ryan O'Neal ┼či Tatum au avut un conflict ├«ntins pe 17 ani - astfel c─â apari┼úia lor ├«n aceea┼či poz─â de familie pe instagram ├«n septembrie nu putea fi trecut─â cu vederea. La vremea respectiv─â, nu s-a scris ce anume a dus la aceast─â ├«mp─âcare brusc─â... Acum, pare c─â a venit ┼či explica┼úia. Iar ├«mp─âcarea cu tat─âl ei a fost ca o raz─â de lumin─â dup─â at├ót de multe ┼čtiri dureroase despre actri┼úa care a s-a luptat cu dependen┼úa de droguri ┼či care a avut o c─âsnicie zbuciumat─â cu juc─âtorul de tenis John McEnroe. Astfel, ├«n urm─â cu doi ani, Tatum m─ârturisea ┼či faptul c─â a fost de mai multe ori agresat─â sexual ├«n copil─ârie ┼či adolescen┼ú─â. "Nu a fost vina mea c─â am fost agresat─â la 5, 6, 12, 13 sau 15 ani, de c─âtre b─ârba┼úi mai ├«n v├órst─â, pe care ├«i consideram atunci de ├«ncredere", a scris ea pe Instagram, identific├ónd doi dintre agresori ca fiind un prieten de-ai tat─âlui s─âu ┼či unul dintre iubi┼úii mamei ei. S─â sper─âm c─â dup─â ├«mp─âcarea cu tat─âl s─âu vor veni ┼či vremuri mai lini┼čtite pentru Tatum.

Foto: Instagram