Tavi Clonda şi fetiţele lui au coronavirus. Gabi Cristea este, de asemenea, bolnavă

18 octombrie, 2021
7 tavi jpg jpeg

Momente de coşmar! Gabi Cristea a fost diagnosticată cu covid zilele trecute, deşi era vaccinată. Au urmat apoi soţul, Tavi Clonda, şi fetiţele sale.

“Dragilor, suntem în carantină pentru că am ieşit pozitiv la testul Covid! Am primit multe mesaje legate de această situaţie, aşa că am să va povestesc aici cum s-a întâmplat.

Luni eu mi-am făcut un test, aşa cum fac de multă vreme la emisiunea mea, iar testul meu a fost negativ.

Luni după amiază Victoria a început să spună că o doare în gât şi vorbea răguşit. Nu ne-am panicat pentru că starea ei generală era ok şi a mai trecut prin episoade de laringita uşoară. Un sirop pentru gât şi am crezut că rezolvăm”,  povesteşte Gabi Cristea.  

Situaţia s-a înrăutăţit însă rapid. “Miercuri când eu eram în direct la emisiune am simţit că mă lasă vocea şi că îmi ard uşor urechile.Primul meu gând a fost să mă testez şi asta am şi făcut cum am ajuns acasă. Testul a ieşit negativ, dar chiar şi aşa am decis să mă izolez de restul casei.

Joi când m-am trezit ziceai că cineva a bătut la mine “că la fasole”, aşa rău mă dureau muşchii şi aveam şi temperatura 38. Am hotărât să merg la centrul de testare şi rezultatul a venit în cinci minute; pozitiv.

M-am izolat (spre ferecat) de restul familiei şi ne-am rugat ca fetele şi Tavi să fie ok. Tavi şi-a făcut singur un test acasă (pentru că nu avea nici un simptom) şi a fost negativ.

Ziua de ieri a fost liniştită, cu mine izolată şi Tavi cu fetele şi-au făcut de cap în restul casei”.

Simptomele au debutat apoi şi la Tavi şi fetiţe. “Azi dimineaţă Tavi a acuzat frisoane, slăbiciune şi febră 38, aşa că şi şi-a făcut un nou test care a ieşit pozitiv.

A sunat la Ambulanţă şi dispeceratul a răspuns tare greu pentru că totul este mega aglomerat, dar echipajul a ajuns în jumătate de oră. Au făcut toţi trei testul şi rezultatul a fost pozitiv pentru toţi.

Sperăm să trecem cu bine de perioada asta şi să şi învăţăm ceva din această experienţă. Vă îmbrăţişăm cu drag! Nu uitaţi, dacă saturaţia de oxigen scade sub 95-93%, sunaţi urgent la ambulanţă. Chiar dacă vine mai târziu, totul va fi bine! Multă sănătate vă dorim!”Recente pe Ok! Magazine

Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg