Te poţi antrena ca celebrităţile, dar gratis şi de acasă. Cum să arăţi ca Halle Berry într-un timp record! Diva pune la dispoziţia doritorilor rutina ei de fitness

3 iunie, 2021
1 halle3 png png

Halle Berry ia foarte în serios rutina de viaţă care asigură sănătatea şi o bună formă fizică şi mentală.

Actriţa a adoptat în urmă cu câţiva ani un alt stil de viaţă, care o ajută să arate top fit chiar dacă a trecut de prima tinereţe.

Şi deoarece doreşte să împartă şi cu ceilalţi rutina sa de fitness, a pus la punct un parteneriat pentru o aplicaţie de sport care te ajută să faci exerciţiile pe care le execută şi vedetele, dar la tine acasă.

stanga
dreapta
2 halle png png
3 halle2 png png
1 halle3 png png

Aplicaţia FitOn promite să te ajute să-ţi recapeţi tonusul fizic şi mental. Cum se antrenează celebrităţile? Antrenorii acestora le vor dezvălui în aplicaţia promovată de Halle.

Actriţa şi Peter Lee Thomas, antrenorul ei, au lansat aplicaţia FitOn cu exerciţii menite să te aducă în formă. Mai mult, au şi parte cardio, exerciţii care pun inima în mişcare.

Există un program cu mişcări inspirate din artele marţiale, exerciţii cu greutăţi pentru stimularea musculaturii, mişcări pliometrice pentru îmbunătăţirea forţei şi agilităţii, exerciţii multe cu benzi de rezistenţă.

Halle Berry şi-a îmbunătăţit mult condiţia fizică, iar programul său alimentar este unul bazat pe alimente care nu conţin carbohidraţi. Aşa cum mărturisea în urmă cu câţiva ani, actriţa a reuşit să scape inclusiv de diabet de tip doi în momentul în care a trecut la low carb.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg