Teo Trandafir i s-a destăinuit lui Cătălin Măruţă: ''Când l-am văzut pe Sârbu plângând lângă mine, mi-am dat seama că pot să mor''

8 martie, 2021
3 teo2 jpg jpeg

Întâlnire de cinci stele! Pentru prima oară în ani, Teo Trandafir a stat faţă în faţă cu Cătălin Măruţă.

Chiar dacă se bat în audienţe, cei doi nu au resentimente. Acum, Teo a fost Acasă la Cătălin Măruţă, mai precis în emisiunea pe care prezentatorul de la Pro Tv o are pe Youtube.

“Când am plecat de la Pro TV, la Romantica, m-am dus direct în cap. Ştiam că aşa va fi. Publicul nu se duce niciodată după vedetă, suntem produse de televiziune. Publicul se duce după post. Am plecat din Pro TV pentru că eram burnout, eram praf. Două săptămâni am stat să mă gândesc dacă să plec. Zbârnâiam pur şi simplu de stres. Când am plecat din Pro, Sârbu mi-azis: <o să te uit!> Aşa fac şi eu cu oamenii care m-au dezamăgit în viaţă, îi uit! Tu, Măruţă, nu mi-ai luat locul, pentru că nu a fost al meu niciodată”, a mărturisit Teo.

Vedeta a vorbit şi despre momentele grele trăite la Viena, unde a ajuns cu ajutorul lui Adrian Sârbu, după ce fusese diagnosticată cu pancreatită.

”Am avut cinci anestezii generale. Când l-am văzut pe Sârbu plângând lângă mine, atunci mi-am dat seama că pot să mor. Dar muream în fală. Nu mai vorbisem cu el de şase ani. Când m-am trezit după anestezii, aveam creierul gol. Nu ştiam cine sunt, dacă am copil, cine sunt părinţii mei. După 24 de ore mi-am amintit două cuvinte: George Clooney’’.Recente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg