Teo Trandafir şi-a sărbătorit fiica. Cum arată Maia

10 mai, 2021
1 maia3 jpg jpeg

Au trecut prin multe împreună, dar au reuşit să dărâme fiecare obstacol. Alături de ea, Teo Trandafir a învăţat cum să fie mamă. Prezentatoarea de la Kanal D şi-a sărbătorit ieri fiica, care a împlinit 17 ani.   

Maia e o fată de toată frumuseţea şi pare că a împrumutat multe dintre trăsăturile celebrei sale mame. “Vă mulţumim din inima pentru gândurile bune! La mulţi ani, Maia Trandafir, iubita mamei!”, a fost mesajul transmis de Teo.

1 teo si maia jpg jpeg

Acum nu le lipseşte nimic, dar în trecut s-au confruntat şi cu lipsuri materiale.

„Cred că am fost atât de săracă încât nu îmi permiteam să merg la cinematograf, mă gândeam de două ori la asta. Preferam să îi cumpăr fiicei mele o pereche de încălţări pentru că, la un moment dat, s-a pus problema şi aşa. Am avut o revelaţie în clipa în care antrenoarea de baschet a fiicei mele m-a întrebat dacă este în regulă să îi ofere Maiei, din partea ei, o pereche de încălţări sport pentru că îi este clar că ale ei i-au rămas mici. Nu îmi dădusem seama. Şi atunci am zis aşa: această situaţie trebuie să înceteze acum, este destul, Maia a suferit împreună cu mine eroic, suntem doi soldaţi, umăr la umăr, am trecut împreună printr-un război pe care l-am şi câştigat”, mărturisea Teo la Kanal D.

Greutăţile le-au întărit, dar le-au şi apropiat.  De aceea, între ele nu există niciodată neînţelegeri. “Nouă nu ne place să discutăm în contradictoriu. Pentru că nu foloseşte nimănui, evităm chestia asta cu delicateţe.  Nu escaladăm o discuţie şi încercăm să păstrăm un <tiv> moral al discuţiilor ca să nu dăm drumul la toate rezervele. Înţelegem când ceva e deranjant pentru cealaltă şi încercăm să fim calme în discurs. Acum ea este ocupată cu home schooling-ul dar, am învăţat de-a lungul timpului şi mai ales în perioada asta că, dacă ne facem şi mai grea viaţa, pricinuidu-ne suferinţe surde, care mocnesc înlăuntrul nostru, nu este de folos nimănui”, spunea Teo pentru OK!Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg