“Terminator” şi pe şosele! Arnold Schwarzenegger a provocat un accident auto cu mai multe maşini. Ce a păţit starul hollywoodian?

23 ianuarie, 2022
1 fotojet jpg jpeg

Surse din poliţie au declarat, în cursul zilei de astăzi, pentru TMZ că accidentul s-a petrecut din vina lui Arnold. Se pare că acesta vira spre stânga, însă acel semafor era încă roşu. Vedeta n-a primit amendă până în momentul de faţă.

În cursul zilei de vineri, actorul hollywoodian a fost implicat într-un accident auto cu mai multe maşini. Incidentul a fost destul de grav, având în vedere că SUV-ul lui s-a rostogolit peste altă maşină al cărei şofer a fost rănit destul de grav.

Arnold conducea un Yukon SUV când s-a ciocnit cu un Prius roşu în jurul orei 17, vineri după-amiaza. Maşina lui Schwarzenegger a început să se rostogolească şi-a ajuns pe capota Priusului, după care a lovit, prin stânga, şi un Porsche Taycan.

Un martor a declarat că întreaga scenă a fost o nebunie totală, părea totul rupt dintr-un film de acţiune. Impactul maşinilor a fost destul de puternic, având în vedere că s-au deschis airbag-urile de la Yukon.

Femeia care conducea Priusul a fost rănită şi sângera destul de mult de la cap. O ambulanţă a dus-o de urgenţă la spital. Iar Arnold n-a prezentat semne clare că ar fi fost rănit, el reuşind să stea de vorbă cu poliţiştii atunci când aceştia au ajuns la faţa locului. Însă vedeta îşi face griji cu privire la starea şoferiţei rănite.   

Unul dintre martori a declarat pentru presa americană că Prius-ul se afla pe Bulevardul Sunset, iar maşina lui Arnold era tot pe acelaşi bulevard, însă angajat în direcţia stângă în momentul impactului.

Accidentul auto s-a petrecut la distanţă mică de casa lui Arnold Schwarzenegger.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg
Adrian Stoica PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 5 jpg
oana zavoranu si sotul
cub marius elisei png
Jennifer Aniston, Getty jpg
Demi Moore la Paris, Foto Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie în Vogue de noiembrie, Instagram PNG
Joan collins (2) jpg
FotoJetCristeaMeghan jpg
oana zavoranu c 1260x709 1 jpg
Generatia de aur, Instagram (5) (1) jpg
Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg