Tom Cruise este foarte interesat de o relație cu Shakira. Primul pas: i-a trimis flori acasă

10 mai, 2023

Ar putea fi cel mai surprinzător cuplu celebru al anului, dacă informațiile legate de posibila lor relație se materializează.

Shakira profimedia 0774740268 jpg

Ei bine, se zvonește că superstarul Tom Cruise este interesat romantic de Shakira, după ce vedetele s-au întâlnit la Miami, weekendul trecut, la Marele Premiu de Formula 1.

O sursă a declarat pentru publicația Page Six că actorul în vârstă de 60 de ani „este extrem de interesat să dezvolte o relație” cu artista columbiană în vârstă de 46 de ani, deoarece „există chimie” între cei doi.

La rândul ei, vedeta care s-a despărțit cu scandal de fotbalistul spaniol Gerard Piqué este de părere că Tom este un tip de treabă, chipeș și talentat.

Mai mult, superstarul de la Hollywood i-ar fi trimis flori frumoasei latino-americance, după ce s-au intersectat la evenimentul auto din Florida, duminica trecută. Cei doi au fost văzuți discutând lângă grila de start a cursei și, mai târziu, într-o suită privată.

Shakira este mama a doi copii, Milan, în vârstă de 10 ani, și Sasha, în vârstă de opt ani, rezultați în urma relației de 12 ani cu Piqué.

La rândul lui, Cruise este tatăl a trei copii: Isabella, 30 de ani, și Connor, 28 de ani, adoptați împreună cu fosta soție Nicole Kidman, și Suri, 17 ani, fiica biologică provenită din mariajul cu Katie Holmes.

Tom Cruise a fost pe prima pagină a ziarelor în acest weekend, după ce a fost desemnat câștigătorul pentru cea mai bună interpretare într-un film pentru Top Gun: Maverick, la MTV Movie Awards. De asemenea, starul a avut o apariție filmată și la concertul de după încoronarea Regelui Charles, în care Tom l-a felicitat pe suveranul Angliei în ziua lui cea mare.

Cruise și-a înregistrat mesajul, într-un mod tipic lui, din cabina propriului său avion, pe care îl pilota în timp ce vorbea cu camera, spunându-i Regelui Charles: „De la pilot la pilot, Majestate, poți fi oricând apărătorul meu”.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg