Tom Jones a făcut-o să plângă pe moderatoarea unei emisiuni, vorbind de soţia lui moartă. Declaraţiile sfâşietoare ale artistului

23 aprilie, 2021
1 tom jones intro jpg jpeg

Tom Jones a făcut-o pe moderatoarea unei emisiuni să plângă în direct, după ce i-a povestit despre soţia sa, moartă acum cinci ani de cancer. Artistul a dat detalii copleşitoare despre ultimele clipe alături de aceasta.

Tom Jones se pregăteşte să lanseze cel de-al 42-lea album din carieră şi primul după moartea soţiei sale, decedate în urmă cu cinci ani din cauza cancerului la plămâni. Pentru artistul în vârstă de 80 de ani aceasta este o mare performanţă: nu credea că va mai putea realiza ceva în muzică după ce şi-a pierdut partenera de viaţă

Tom Jones alături de soţie
Tom Jones alături de soţie

Invitat la emisiunea The One Show, Tom Jones a făcut-o să plângă pe moderatoarea Alex Jones, povestindu-i despre durerea cauzată de moartea soţiei, durere la fel de mare şi azi. 

”Eram cu soţia mea în spital, mai avea doar zece zile de trăit şi i-am zis ”Linda, eu nu ştiu ce o să mă fac, nu o să pot să mai cânt, nu o să mai fiu capabil să scot cuvinte pe gură.” Iar ea mi-a spus: ”Nu e vremea ta să dispari, nu veni după mine. Eu trebuie să plec, tu mai ai treabă. Fă tot ce am vrut să facem împreună, întoarce-te la Londra. Petru mine timpul a expirat, pentru tine mai sunt multe de făcut”, a povestit Tom Jones.

Tom Jones
Tom Jones

Cântăreţul a adăugat că tot soţia lui i-a dat soluţia pentru momentele când va fi pe scenă şi nu se va simţi capabil să cânte: ” Închipuie-ţi că mă vezi râzând, nu cum sunt acum. Gândeşte-te la toţi anii petrecuţi împreună, ar trebui să-ţi ridice moralul”. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Georgina Rodríguez, Profimedia (2) jpg
Kylie Minogue la BRIT Awards 2024   GettyImages 2054029155 jpg
Jake Bongiovi, Millie Bobby Brown, Dorothea Hurley și Jon Bon Jovi, GettyImages jpg
Rihanna în India, Profimedia (4) jpg
Brigitte Macron attends 14th dictation exercise event organised by ELA   Paris jpeg
cosmin cernat Kanal D Insula de 1 milion png
Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg