Tori Spelling, criză în plină stradă. Nervii vedetei sunt întinşi la maxim pe fondul divorţului şi al luptei pentru custodie

20 octombrie, 2021
1 tori spelling jpg jpeg

Tori Spelling trece prin momente grele şi tensionate, aşa cum a fost văzută şi într-un material de tip paparazzi oferit în exclusivitate de site-ul PageSix.

Fosta Donna din Beverly Hills a fost filmată şi fotografiată în faţa unui birou de avocatură, în timp ce ţipa nebuneşte, în plină stradă, când vorbea la telefon.

2 tori png png

Captură video

Actriţa avea un dosar în mână, iar pe prima pagină erau notate cuvintele ”custodie”, ”sprijin”, ”bunuri” pentru întâlnirea sa trecută la ora 3 PM. Dean McDermott şi Tori Spelling sunt căsătoriţi de 15 ani, însă au încercat din răsputeri să nege zvonurile că mariajul lor este în pom şi divorţul iminent.

Paparazzii au surprins-o însă pe actriţă în timp ce urla la telefon pe stradă, în faţa cabinetului de avocatură. În mod clar vedeta nu este bine. Ea a trecut prin numeroase etape îngrijorătoare, probleme financiare, accese alimentare, greutate excesivă, după care a şocat când a revenit operată şi cu intervenţii estetice ce au făcut-o aproape de nerecunoscut. În septembrie a fost văzută pe o plajă din Malibu cu familia întregită, încercând să mascheze problemele ce stăteau să răbufnească.

Fiica regizorului Aaron Spelling are cinci copii cu soţul ei, Dean McDermott, dar este şi mamă vitregă pentru Jack, fiul soţului ei dintr-o relaţie anterioară.

Tori era foarte oficială în timp ce ţipa pe stradă, îmbrăcată foarte serios, spre deosebire de apariţiile sale obişnuite. Ea a ales un costum negru cu pantaloni largi şi taior, iar părul l-a avut prins în coadă.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg