Tori Spelling, săraca fată bogată: Crescută într-un conac cu 123 de camere, a ajuns, azi, de plâns

9 septembrie, 2023

Toată lumea se întreabă ce se întâmplă cu Tori Spelling. Crescută într-o opulență de neimaginat, a ajuns să doarmă prin campinguri cu cei cinci copii ai săi, în vreme ce divorțul de soțul ei pare iminent, iar problemele financiare nu se mai termină. 

Tori Spelling cu familia  Shutterstock jpg

Cu o cană de cafea în mână, îmbrăcată într-un halat – dar cu papuci de casă Prada, ce-i drept – își verifică telefonul în fața rulotei în care locuiește de ceva vreme împreună cu cei cinci copii ai ei. Tocmai și-a spălat părul la baia comună a campingului californian unde a parcat mașina și urmează să petreacă un concediu cu buget redus alături de cei mici. Acesta e doar finalul unei veri petrecute prin moteluri de 100 de dolari pe noapte camera, cu hainele de mii de euro îngrămădite prin portbagaje. Nimeni n-ar ghici, după scena descrisă mai sus, că cea despre care vorbim este fata-de-bani-gata Tori Spelling, fiica legendarului mogul media Aaron Spelling, crescută într-un conac cu 123 de camere din Beverly Hills, mai mare decât Casa Alba.

Dar așa arată viața ei de câteva luni bune, de când a decis, într-o bună zi, să se mute din vila unde locuia împreună cu copiii și cu soțul ei, Dean McDermott. O vilă dotată cu tot confortul, înclusiv cu piscină și chiar cascadă, dar sosită la pachet cu mucegai, din cauza căruia familia a avut probleme de sănătate timp de trei ani și a ajuns frecvent la Camera de Gardă. Prin urmare, odată ce s-a prins de problemă, Tori a părăsit casa ucigașă. Aceasta este, însă, versiunea oficială a poveștii. Versiunea neoficială bifează atât probleme financiare, cât și probleme cu soțul. Stranie coincidență faptul că incredibila ei călătorie prin moteluri și campinguri a început la scurtă vreme după ce Dean McDermott a postat pe Instagram un mesaj în care anunța că pune punct celor 18 ani de mariaj. Vestea nu a mirat pe nimeni, având în vedere relația turbulentă a celor doi, însă, în mod curios, actorul a șters postarea rapid. În vreme ce unele surse susțin că Dean a șters mesajul la cererea lui Tori, dar că despărțirea e pe bune, alte surse spun că a fost un gest făcut la nervi, după o ceartă nevinovată de cuplu.

Oricare ar fi adevărul, vara nomadă a lui Tori a fost cel puțin bizară. Se pare că atitudinea ei i-a mirat chiar și pe cei mai apropiați amici, care susțin că nu duce lipsă de case. Cu toate că inclusiv mama ei, Candy Spelling, s-a oferit să-i pună la dispoziție o locuință, Tori preferă să-și plimbe copiii prin campinguri. Gurile rele spun că, în ciuda problemelor financiare cât se poate de reale, blonda se dă în stambă doar pentru a le atrage atenția paparazzilor, în speranța că cineva îi va propune un nou reality show și o va scăpa astfel de datoriile acumulate. Este binecunoscut faptul că, la moartea lui Aaron Spelling, în 2006, Tori și fratele său cu cinci ani mai mic, Randy, au primit doar 800 000 de dolari fiecare. Averea colosală de peste 600 de milioane de dolari i-a revenit mamei lor, Candy Spelling. Umblă vorba că mogulul TV, care-și iubea fiica ca pe ochii din cap, a făcut acest gest extrem pentru a-i da o mică lecție de cumpătare blondei teribil de risipitoare. „Tori era în stare să închidă un magazin și să cheltuiască 60 000 de dolari dintr-un foc. Pur și simplu o lua razna. Eu n-am făcut în viața mea așa ceva“, a povestit mama ei într-un interviu New York Times în 2014.

La sapă de lemn și îndatorată până peste cap

„Problemele mele financiare nu-s un mister și nu e de mirare că le am. Am crescut într-un lux de neînchipuit, la care majoritatea nici nu visează. Asta a fost realitatea mea, nu știu altfel. Și dacă mă străduiesc să duc o viață mai simplă, tot nu reușesc să renunț la gusturile mele costisitoare“, explica Tori în autobiografia sa Spelling It Like It Is, făcând apel la empatia publică. Nu prea-ți vine ușor, totuși, să o compătimești pe „săraca fată bogată“, așa cum a supranumit-o presa, când face astfel de afirmații. „N-are limită la cheltuieli. În 2016 avea o camera plină până în tavan cu tot felul de cutii pe care nici măcar nu le deschisese. La baia avea maldăre de haine cu eticheta intactă“, declara o sursă din anturajul actriței pentru Page Six, încercând să explice cum a ajuns Tori la sapă de lemn și îndatorată până peste cap.

E nevoie de eforturi considerabile, ce-i drept, ca să ajungi să dormi în rulotă, după ce ai crescut într-o casă de peste 150 de milioane de dolari din Los Angeles, cu un tată pentru care nu exista limită de card când venea vorba de fiica lui. Cel mai prolific producător de televiziune din istorie, responsabil pentru succese precum Beverly Hills 90210, Dinastia sau Merlose Place, avea deja 50 de ani când Tori s-a născut. I-a pus la lumea la picioare, obișnuind-o încă din copilărie cu extravaganțe și cadouri exorbitante. „Era extenuant să umblu prin casă. Oboseam imediat. Simplul gest de a lua liftul până la etajul doi mă vlăguia“, povestea Tori despre conacul construit de părinți pe locul fostei reședințe a lui Bing Crosby.

Tori, alături de soțul Dean și de cei cinci copii ai lor
Tori, alături de soțul Dean și de cei cinci copii ai lor

De ziua ei de naștere se organizau petreceri uriașe, iar nașul său, Dean Martin, îi oferea în fiecare an un pomișor care, în loc de ramuri, avea teancuri de bancnote. Conform lui Tori, mama sa, Candy, cu 20 de ani mai tânără decât Aaron Spelling, era geloasă pe propria fiică. Fost model, Candy nu era deloc mulțumită de fizicul fiicei sale. „Aveam 12 ani și mă pregăteam de o ședință foto de familie. (…) M-am dus la mama și am întrebat-o dacă arăt drăguț. S-a uitat la mine și a zis: o să fii drăguță când o să-ți faci operație estetică la nas“, își amintește Tori, care și-a modificat nasul imediat ce a împlinit 16 ani. 

"Doare când afli din presă că ești urâtă“

Odată ajunsă adolescentă, Aaron Spelling i-a oferit rolul Donna din Beverly Hills 90210, rol care a devenit extrem de popular, dar care i-a atras antipatie din partea presei. „Este un produs al nepotismului, nu are pic de talent“, spuneau mulți, aducând uneori în discuție și aspectul ei fizic. „Ca adolescentă, mă consumam mult când vedeam ce scriu revistele despre mine. Doare când afli din presă că ești urâtă“, declara cândva blonda care spune că singurele sale operații estetice sunt la nas și la sâni. „Haterii de pe Internet (da, erau și pe vremea aia) mă făceau broască și ziceau că am ochii bulbucați. (…) Plângeam în rulota de machiaj din cauza feței mele“, a povestit la un moment dat pe pagina sa de Instagram. N-a ajutat foarte mult nici faptul că iubitul din adolescență, actorul Nick Savalas, îi spunea de 10 ori pe zi că e „urâtă“.

După încheierea filmărilor la Beverly Hills 90210, actrița nu a mai reușit să găsească succesul, însă în 2004 și-a găsit un soț, în persoana scenaristului Charlie Shahnaian, cu care a stat căsătorită puțin peste un an, până l-a cunoscut pe Dean McDermott. „Aveam 15 luni de mariaj când, uitându-mă în National Enquirer, îmi văd soția dansând în poala unui alt bărbat“, declara șocat Shahnaian la vremea aceea. Tori s-a îndrăgostit nebunește de actorul canadian pe platourile de filmare ale unui serial TV. Dean, la rândul său, era căsătorit de 10 ani și avea un băiat de șapte ani. „A fost dragoste la prima vedere. Apoi am văzut că purta verighetă. Ah, da, și eu aveam un soț. Flirtam cu el, însă știam că nu se va întâmpla nimic. Pâncă când, într-o seară, am ieșit împreună într-un bar. Am petrecut apoi noaptea împreună la Cartier Palace. A doua zi când m-am trezit lângă Dean aveam zero regrete. Era semn clar că ceva era în neregulă cu mariajul meu. Nu doar pentru că am ajuns să mă culc cu alt bărbat, ci pentru că n-aveam remușcări“, a povestit Tori în 2008 în cartea ei sTORI Telling.

Părinții actriței s-au opus idilei, așa că aceasta a ales să întoarcă spatele familiei sale. De altfel, la nici un an de când a început aventura cu Dean și la doar câteva luni de la nunta din Fiji, în vara lui 2006, Aaron Spelling a murit răpus de un accident cerebral. Conform soției sale, însă, a murit de inimă rea. „Fata mea a decis într-o zi că nu mai vrea să vorbească cu mine, cu soțul meu și cu fratele ei. Și a dus-o așa vreo câțiva ani. Asta l-a ucis pe soțul meu, de fapt. Nu a mai vrut să trăiască după“, a declarat Candy într-un interviu radio, în vreme ce în HuffPost a dezvăluit următoarele: „Soțul meu, care era foarte bolnav, a încetat să mănânce și să bea. O suna zilnic pe Tori și mereu întreba dacă a sunat cumva înapoi. Eram nevoiți să-i spunem NU în fiecare zi.“ Actrița a catadicsit, totuși, să-și viziteze tatăl, într-un final, iar acest lucru s-a întâmplat cu doar câteva săptămâni înainte de moartea acestuia.

În Beverly Hills, 90210
În Beverly Hills, 90210

Rămasă fără suport financiar și cu o moștenire de nici un milion de dolari, Tori s-a pus pe făcut reality show-uri, copii și datorii. Certată la cuțite cu mama ei, care gestiona averea impresionantă a familiei, a continuat să cheltuiască fără discernământ, împreună cu soțul. Potrivit The Sun, în 2020 cuplul avea datorii de peste un million de dolari, constând în taxe la stat și note de plată neachitate. Nici resuscitarea Beverly Hills 90210 (2019), un eșec răsunător, nu i-a adus actriței banii la care visa. „Nu e vina mea că sunt o fată de oraș captivă într-o viața din clasa de mijloc. Am crescut în opulență. Am standarde ridicol de ridicate. Nu îmi mai permit să trăiesc pe picior mare, dar când ai crescut cu lingurițe din argint e greu să treci la plastic“, ne explică Tori Spelling. De altfel, se crede că singurul motiv pentru care blonda și soțul său amână să pune punct unei căsnicii zbuciumate sunt costurile extrem de mari pe care le-ar presupune procesul de divorț. Iar când n-au ținut prima pagină a tabloidelor cu scandalurile legate de bani, au făcut-o cu dramele intime. În 2013 s-a descoperit că actorul și-a înșelat soția cu o tânără de 28 de ani. Acesta și-a cerut scuze, s-a internat într-o clinică pentru a-și trata dependența de sex, a obținut iertarea lui Tori și a obținut și un contract nou de reality show de familie, True Tori, unde cuplul a dezbătut pe larg infidelitatea. 

Singura certitudine la momentul actual e că Tori, fata crescută în cel mai mare conac din Beverly Hills, se plimbă cu cei cinci copii prin campinguri și moteluri, în vreme ce soțul s-a făcut nevăzut. Și probabil că saga nu s-a terminat aici. Cu toate că actoria nu a fost punctul ei forte niciodată, se poate să-și fi moștenit tatăl la talentul de a pune în scenă telenovele de impact. Ironia sorții e că probabil nici lui Aaron Spelling nu i-ar fi putut trece prin cap un serial la fel de spectaculos ca viața fiicei sale.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg