Transformare totală! Jennifer Lawrence a slăbit foarte tare!

4 noiembrie, 2015
jennifer lawrence wenn22454837 jpg jpeg

A declarat de nenumărate ori că preferă să arate la televizor mai plinuţă şi-n realitate a ”persoană normală”, decât să se înfometeze şi să slăbească pentru a fi ”conform” standardelor hollywoodiene. Însă, acum, Jennifer Lawrence a afişat o siluetă mult mai subţire decât cea pe care o ştiam noi. Aşadar, ce s-a schimbat?

image

Jennifer Lawrence a fost prezentă marţi, după-amiază, la o conferinţă de presă din Berlin, unde a vorbit despre pelicula ”Mockingjay Part 2”. Însă, ceea ce ne-a atras atenţia a fost silueta actriţei, care este cu mult mai subţire decât cea pe care o ştiam noi.

image

Vă amintiţi probabil de şoldurile voluptoase şi de picioarele deloc subţiri ale vedetei, de la începutul carierei, pe care n-ar fi vrut nici în ruptul capului să le schimbe pe o ”siluetă anorexică”.” La Hollywood sunt obeză. Sunt considerată a fi o actriţă grasă. (...) N-am să mă înfometez niciodată pentru a da bine pe ecrane. Încerc să-mi fac corpul să arate fit şi puternic, nu subţire şi anorexic.” Ei bine Jen, credem că pe acolo ai ajuns!

Silueta actriţei a suferit în mod vizibil transformări, însă nu putem spune că-i stă rău, chiar dimpotrivă! Şi atâta vreme cât vedem un zâmbet pe chipul ei, înseamnă că e o schimbare dorită, dar mai ales una care o face fericită.

Pe de altă parte, unii cârcotaşi spun că această transformare este datorată suferinţei cauzate de despărţirea de Chris Martin, care de curând s-a afişat cu o nouă iubită. Deci, asta să fie?



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg