Transformare totală! Jennifer Lawrence a slăbit foarte tare!

4 noiembrie, 2015
jennifer lawrence wenn22454837 jpg jpeg

A declarat de nenumărate ori că preferă să arate la televizor mai plinuţă şi-n realitate a ”persoană normală”, decât să se înfometeze şi să slăbească pentru a fi ”conform” standardelor hollywoodiene. Însă, acum, Jennifer Lawrence a afişat o siluetă mult mai subţire decât cea pe care o ştiam noi. Aşadar, ce s-a schimbat?

image

Jennifer Lawrence a fost prezentă marţi, după-amiază, la o conferinţă de presă din Berlin, unde a vorbit despre pelicula ”Mockingjay Part 2”. Însă, ceea ce ne-a atras atenţia a fost silueta actriţei, care este cu mult mai subţire decât cea pe care o ştiam noi.

image

Vă amintiţi probabil de şoldurile voluptoase şi de picioarele deloc subţiri ale vedetei, de la începutul carierei, pe care n-ar fi vrut nici în ruptul capului să le schimbe pe o ”siluetă anorexică”.” La Hollywood sunt obeză. Sunt considerată a fi o actriţă grasă. (...) N-am să mă înfometez niciodată pentru a da bine pe ecrane. Încerc să-mi fac corpul să arate fit şi puternic, nu subţire şi anorexic.” Ei bine Jen, credem că pe acolo ai ajuns!

Silueta actriţei a suferit în mod vizibil transformări, însă nu putem spune că-i stă rău, chiar dimpotrivă! Şi atâta vreme cât vedem un zâmbet pe chipul ei, înseamnă că e o schimbare dorită, dar mai ales una care o face fericită.

Pe de altă parte, unii cârcotaşi spun că această transformare este datorată suferinţei cauzate de despărţirea de Chris Martin, care de curând s-a afişat cu o nouă iubită. Deci, asta să fie?Recente pe Ok! Magazine

Brigitte Macron attends 14th dictation exercise event organised by ELA   Paris jpeg
cosmin cernat Kanal D Insula de 1 milion png
Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg