Transformare totală! Jennifer Lawrence a slăbit foarte tare!

4 noiembrie, 2015
jennifer lawrence wenn22454837 jpg jpeg

A declarat de nenumărate ori că preferă să arate la televizor mai plinuţă şi-n realitate a ”persoană normală”, decât să se înfometeze şi să slăbească pentru a fi ”conform” standardelor hollywoodiene. Însă, acum, Jennifer Lawrence a afişat o siluetă mult mai subţire decât cea pe care o ştiam noi. Aşadar, ce s-a schimbat?

image

Jennifer Lawrence a fost prezentă marţi, după-amiază, la o conferinţă de presă din Berlin, unde a vorbit despre pelicula ”Mockingjay Part 2”. Însă, ceea ce ne-a atras atenţia a fost silueta actriţei, care este cu mult mai subţire decât cea pe care o ştiam noi.

image

Vă amintiţi probabil de şoldurile voluptoase şi de picioarele deloc subţiri ale vedetei, de la începutul carierei, pe care n-ar fi vrut nici în ruptul capului să le schimbe pe o ”siluetă anorexică”.” La Hollywood sunt obeză. Sunt considerată a fi o actriţă grasă. (...) N-am să mă înfometez niciodată pentru a da bine pe ecrane. Încerc să-mi fac corpul să arate fit şi puternic, nu subţire şi anorexic.” Ei bine Jen, credem că pe acolo ai ajuns!

Silueta actriţei a suferit în mod vizibil transformări, însă nu putem spune că-i stă rău, chiar dimpotrivă! Şi atâta vreme cât vedem un zâmbet pe chipul ei, înseamnă că e o schimbare dorită, dar mai ales una care o face fericită.

Pe de altă parte, unii cârcotaşi spun că această transformare este datorată suferinţei cauzate de despărţirea de Chris Martin, care de curând s-a afişat cu o nouă iubită. Deci, asta să fie?



Recente pe Ok! Magazine

Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg
Kathy Bates, Profimedia (4) jpg
Radu Vâlcan la analize jpg
Theo Rose si Anghel Damian s au casatorit   FOTO Instagram  (1) jpg
Jennifer Aniston, Profimedia (3) jpg
Kate și Lila Moss colaj jpg
FotoJet Lima jpg
Emmanuel Macron, Regina Mathilde, Regele Philippe al Belgiei si Brigitte Macron la Palatul Elysee   profimedia 0921067478 jpg
colaj vedete OK jpg
Jennifer Garner cu Samuel, Profimedia (1) jpg
Brooke Shields, Profimedia (6) jpg
Courtney Sixx and Cindy Crawford, Profimedia (1) jpg
Pamela Anderson GettyImages 2177501839 jpg
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
Adrian Nartea Foto Mihai Stetcu jpg