Transformare uluitoare! Ce vedetă l-a imitat atât de bine pe Karl Lagerfeld? FOTO&VIDEO

1 martie, 2019
1 adelina pestritu karl lagerfeld 1 jpg jpeg

Aceeaşi coafură, aceeaşi ţinută, aceeaşi atitudine şi mimică a feţei. Un shooting 1 la 1 în onoarea regretatului creator de modă al casei Chanel.

E trist să vorbim despre Karl Lagerfeld la trecut. Cel a cărui inspiraţie a dus mai departe ideile vestimentare ale lui Coco Chanel. Şi cel care a devenit el însuşi o inspiraţie pentru alţii. Atât de mare încât acum, când ultimele sale colecţii vor fi lansate postum, mulţi se gândesc să-i aducă un omagiu.

O astfel de idee a încolţit şi în echipa pe care o formează de ani buni Adelina Pestriţu cu stilistul Adrian Perjovschi - cunoscut, de altfel, pentru metamorfozele iconice ale vedetelor noastre în cadrul proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio”.

9 adelina pestritu karl lagerfeld 11 jpg jpeg

De la vestimentaţia şi coafura inspirate din shooting-urile personale ale lui Karl, machiajul care a schimbat-o complet pe Adelina, adăugându-i voit ani şi riduri, şi până la atitudinea de adevărat Kaiser a creatorului, totul a dus la crearea acestui personaj intrat în legendă şi spectaculos imortalizat în shooting-ul talentatului fotograf Marius Bărăgan.

4 adelina pestritu karl lagerfeld 6 jpg jpeg

“A fost o provocare imensă pentru mine să mă transform într-o legendă a modei, Karl Lagerfeld, personalitatea pe care am admirat-o dintotdeauna. Cred că întreaga lume a modei a pierdut un adevărat artist, vizionar şi un talent incredibil. Această transformare vine ca un omagiu adus lui. Suntem convinşi că va rămâne în memoria tuturor iubitorilor de fashion, dar nu numai”, spune Adelina Pestriţu

7 adelina pestritu karl lagerfeld 9 jpg jpeg

“Întotdeauna este o plăcere, dar şi o mare provocare să lucrez cu Adelina. De data aceasta, emoţiile au fost şi mai mari, pentru că pe lângă diferenţa de vârstă şi de sex care o despărţea de personajul dorit, a fost şi responsabilitatea uriaşă de a “recrea” personajul iconic din istoria modei, Karl Lagerfeld.

Peruca a fost vopsită de 3 ori şi tunsă astfel încât look-ul pe care l-am creat să fie perfect”, explică hairstylist-ul

“Cu Adrian Perjovschi, Andreea Popeanu şi Lucy Faur colaborez de ani de zile, am mers pe mâna lor ştiind că totul va ieşi perfect. Ţinuta, părul, machiajul şi cadrele foto au fost fix aşa cum îmi imaginam şi îmi doream să fie. Pentru prima dată în viaţa mea i-am spus Andreei Popeanu, make-up artist, să pluseze în zona ridurilor. Peruca a fost 1-1 cu părul lui, iar ţinuta a conţinut elemente cheie din outfit-ul lui clasic”, mărturiseşte Adelina Pestritu.

8 adelina pestritu karl lagerfeld 10 jpg jpeg

“Cred că pentru fiecare dintre noi acest persoanaj a fost o provocare, având în vedere că Adelina este o femeie tânără şi frumoasă, iar Karl a fost un bărbat trecut de 80 de ani! Transformarea a fost gândită până în cele mai mici detalii, încercând să transpun pe faţă Adelinei ridurile şi trăsăturile lui Karl Lagerfeld, astfel încât asemănarea să fie una veritabilă! A fost o plăcere şi o onoare să iau parte la acest proiect dedicat marelui creator Karl Lagerfeld!”, spune make-up artistul Andreea Popeanu

12 adelina pestritu karl lagerfeld 1 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG