Trecutul de tiran al lui Bill Gates. Fondatorul Microsoft îşi spiona angajaţii, le trimitea mailuri de ocară la 2 noaptea şi înjura în toate şedinţele

28 aprilie, 2021
Bill Gates  jpeg

Bill Gates este recunoscut azi ca un mare filantropist, dar cu ani în urmă, la începutul carierei, era cel mai rău şef posibil. Conform apropiaţilor, acesta îşi teroriza angajaţii, le trimitea mailuri de ocară în miez de noapte şi înjura tot timpul în şedinţe. 

Cu o avere ce depăşeşte lejer pragul de 100 de miliarde de dolari, Bill Gates este, la 65 ani, unul dintre cei mai bogaţi şi influenţi oameni din lume. De când a început pandemia e şi unul dintre jucătorii-cheie pe scena publică şi figura centrală a teoriilor conspiraţiei. 

Bill Gates
Bill Gates

Personalitate vizionară, fondatorul Microsoft a avertizat încă de acum zece ani omenirea legat de probabilitatea unei pandemii, mulţi crezând că el dirijează întregul ”scenariu”.

Bill Gates a investit milioane în acţiuni filantropice şi orice apariţie a sa e una calmă şi sigură de sine, dar puţini ştiu că la începutul carierei, când Microsoft era în dezvoltare, se comporta ca un adevărat tiran. Angajaţii săi erau terorizaţi de şeful mereu nervos, care nu-şi lua niciodată concedii şi nu accepta ideea de ”timp liber”. 

Bill Gates
Bill Gates

Conform GQ, în anii 80 şi 90, Bill Gates era văzut ca cel mai rău şef posibil, spionându-şi angajaţii să vadă la ce oră vin şi la ce oră pleacă de la birou. Se pare că petrecea atât de mult timp la muncă, încât ştia pe de rost plăcile de înmatriculare ale maşinilor colegilor săi. 

Cofondatorul companiei, Paul Allen, a confirmat pentru Vanity Fair aceste zvonuri: ”La Microsoft nivelul de stres era unul imens, deoarece Bill avea pretenţia ca toţi angajaţii să lucreze nonstop, ca el. În weekenduri, inspecta parcarea firmei să vadă cine şi-a făcut apariţia la birou şi cine nu.”

Bill Gates
Bill Gates

Mai mult decât atât, conform unei biografii, acesta avea obiceiul să le trimită programatorilor săi mailuri de ocară la 2 noaptea, în care practic le jignea capacităţile intelectuale. De asemenea, în şedinţele corporate înjura atât de des, că managerii de departamente începuseră să-i numere ieşirile verbale. 

Se pare că după 30 şi ceva de ani, Bill Gates s-a mai relaxat şi a început să o lase mai moale cu pretenţiile, luând decizia de a plecat mai des în vacanţe. Înainte de acest prag, conform propriilor declaraţii, nu vedea sensul concediilor. 



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg