Trecutul neştiut al artistei Aura Urziceanu. Accidentul din copilărie care i-a distrus cel mai mare vis. Nu muzica a fost prima sa vocaţie!

17 martie, 2021
1 aura urziceanu cariera foto jpg jpeg

Aura Urziceanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îndrăgita artistă de muzică pop şi jazz a făcut istorie pe marile scene ale lumii, însă puţini ştiu că primul ei vis nu a fost acela de a deveni cântăreaţă, ci balerină.

Aura Urziceanu este una dintre cele mai mari artiste ale României, ajungând celebră în toată lumea prin vocea sa, comparată adesea cu cea a Ellei Fitzgerald, prin turneele alături de legendarul Duke Ellington şi prin bucuria cu care îşi cântă repertoriul. 

aura urziceanu cariera jpg jpeg

Fugită din ţară în perioada comunistă, artista de pop şi jazz s-a stabilit în Canada, unde trăieşte şi astăzi, la 74 de ani. Puţini ştiu, însă, că visul Aurei Urziceanu nu a fost să devină cântăreaţă. Aceasta a dezvăluit într-un interviu acordat în urmă cu mai mulţi ani publicaţiei Tango că îşi dorea din toată inima să facă balet. Deşi tatăl său era violinist, iar mama pianistă, ea îşi dorea cu totul altă lume. Visul i-a fost curmat prematur, însă, de un accident.

Avea opt ani şi se preătea intens pentru o carieră în balet când o bicicletă a lovit-o la piciorul stâng, fiind sfătuită de medic apoi să renunţe la dans pentru totdeauna. ”Am plâns, dar mi-a trecut. Apoi, m-am trezit cântând”, a declarat pentru Tango Aura Urziceanu. Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg