Trei generații de femei Presley și-au lăsat amprenta pentru eternitate la Hollywood, în amintirea ”Regelui Rock ‘n’ Roll”

24 iunie, 2022
Femeile Presley jpg

Familia marelui artist a scris istorie la Hollywood. Una dintre cele mai mari dorințe ale lui Elvis a fost să fie recunoscut la Hollywood.

Și de aceea au fost convocate femeile clanului Presley, trei generații care s-au strâns laolaltă pentru a omagia amintirea unei legende. Doamnele și domnișoarele și-au lăsat forma mâinilor pentru eternitate în ciment, în fața celebrului TCL Chinese Theatre din Hollywood.

Femeile Presley (4) jpg

Acțiunea vine cumva să completeze succesul de care se bucură filmul ”Elvis”, biografia cea mai autentică de până acum, spune fiica megastarului.

De la ceremonie nu au lipsit nici cei care au contribuit la succesul filmului, regizorul australian Baz Luhrmann și Austin Butler, starul principal al filmului, actorul care îl joacă pe Elvis Presley.

Este o apariție rară a femeilor Presley. Cea mai afectată este Lisa Marie, singura fiică a megastarului Elvis, care nu-și mai poate reveni din durerea pierderii fiului Benjamin Keogh, după ce s-a sinucis acum doi ani.

Șefa clanului rămâne inconfundabila Priscilla Presley, ajunsă la venerabila vârstă de 77 de ani. Actrița a fost căsătorită cu marele artist, ”Regele Rock ‘n’ Roll” din 1967 până în 1973. Singurul lor copil este Lisa Marie, care are 54 de ani. Aceasta, la rândul său, are trei fiice: Riley Keogh, 33, și gemenele de 13 ani Harper și Finley Lockwood.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg