Trupa DJ Project a ajuns la majorat. Cum arătau Gino Manzotti şi DJ Maxx la lansare şi ce artiste au colaborat cu ei

16 august, 2019
1 dj project gino manzzoti jpg jpeg

Ellie White, Giulia Anghelescu şi Adela Popescu sunt doar câteva dintre vocile feminine care s-au asociat cu băieţii de la DJ Project.

Înfiinţată la Timişoara, DJ Project e una dintre cele mai cool formaţii dance lansate la noi în anii 2000. Iniţial, formaţia era constituită doar din Gino Manzotti şi Dj Maxx, în anul 2003 alăturându-se proiectului şi Ellie White.

dj project size2 png png

Împreună au lansat piese memorabile, care se auzeau pe toate radiourile şi în toate cluburile din România.

La sfârşitul anului 2009 în locul lui Ellie a venit Giulia Anghelescu. Împreună cu ea, trupa a avut poate una dintre cele mai efervescente perioade din istoria ei, având 3 hit-uri constant No.1 : "Mi-e dor de noi" (compus de Gabriel Huiban - 2011), "Regrete" (compus de Gabriel Huiban - 2010 şi "Nu" (compus de Gabriel Huiban - 2009).

În decembrie 2011, Giulia a intrat în concediu de maternitate, fiind înlocuită de Adela Popescu. Împreună cu Adela trupa cunoaşte un adevărat succes în special în mediul online. Piese precum "Bun rămas" (prod. Gabriel Huiban - 2012), "Vraja ta" (prod. Kazibo Music - 2013]), "Fără tine" (prod. Kazibo - 2013), "Suflet vândut" (prod. David Deejay - 2014), "Zile şi nopţi" (2015) .

În aprilie 2016, Adela pleacă, locul ei fiind pcupat de Ela Rose. Alături de ea, Dj Project lansează single-ul "Sevraj" (compus de Kazibo Music) si susţin o multitudine de concerte prin ţară timp de o vară întreagă.

La finalul lui septembrie, Dj Project anunţă lansarea unei noi colaborări, de această dată cu o tânără artistă din Cluj, în vârstă de 20 de ani - Xenia Costinar. Împreună, ei lansează single-ul "Ochii care nu se văd" (compus de Adi Cristescu şi Chris Mayer).

Sfârşitul anului 2016 a adus din nou schimbări în cadrul Dj Project. Giulia, alături de care băieţii au cântat în perioada 2009-2011, anunţă o nouă colaborare cu Dj Project, mult aşteptată, de altfel, de fanii trupei.

Şi Elena Gheorghe are un featuring cu DJ Project.

Toamna anului 2017 vine cu veşti noi. Dj Project anunţă începerea colaborării cu Mira, una dintre cele mai tinere voci din industria muzicală românească.

Finele anului 2018 a adus noi schimbări în componenţa formaţiei. După un an şi trei luni alături de Mira, Dj Project începe colaborarea cu Theo Rose.

Începutul anului 2019 a adus schimbări majore. După 18 ani de colaborare cu Cat Music, management-ul trupei trece sub tutela Global Records, iar prima melodie Dj Project, sub tutela Global Records, vine in colaborare cu Ami, se numeşte "4 camere".

Acum, în august, Dj Project a anunţat noua colaborare cu Andia (Diana Constantinescu), interpreta unor melodii precum "Fake Walls", "Lost" sau "Meo Bijou". Alături de aceasta, trupa va susţine o multitudine de concerte prin ţară, în aşa-zisul "Inima nebună summer tour 2019" şi va lansa o nouă melodie.

DJ Project împlineşte 18 ani în industria muzicală. Ce înseamnă un majorat în lumea muzicii, a turneelor, a compoziţiilor, a vizualizărilor şi a producţiei? La întrebarea aceasta răspund chiar ei: „Dacă ar fi să rezumăm şi să calculăm, ar ieşi o listă frumoasă care ar include:

• 300 de milioane de vizualizări pe YouTube • 20 de piese lansate, 18 dintre ele în top 10 • 6 piese pe locul 1 • peste 2.500 concerte • 3 milioane de kilometri parcurşi în turnee ...şi numerele sunt în continuă creştere pentru că pregătim ceva nou.”

Singurul aspect pe care cei de la DJ Project nu pot să-l estimeze este câte ore au stat în studio în ultimii 18 ani. Gino a povestit că uneori lucrează la tobele unei piese şi două săptămani, până iese totul perfect. „La un moment dat, am stat trei săptămâni pentru că nu găseam finalul unui vers şi nu puteam să mergem mai departe cu piesa. Nicio piesă de calitate nu se face într-o zi. Ca să termini o producţie e nevoie de timp, trebuie să o reasculţi, să fii tot timpul la curent cu ce se poartă, să fii în pas cu trendul. Lumea ne întreabă mereu – cum aţi rezistat pe piaţă timp de 18 ani? Noi căutam mereu ceva nou. Schimbăm sound-ul, tobele, interpretarea. Totul e în continuă transformare.”Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg