Tudor Chirilă, deranjat din nou de publicul de teatru: „Nu puteam vorbi în acelaşi timp cu remarcile ei de popcorn“

13 iunie, 2019
1 tudor chirila teatru jpg jpeg

În acest an, Tudor Chirilă a fost implicat în mai multe scandaluri, fiind acuzat, în luna martie, că l-a pălmuit în plină stradă pe un bărbat, după ce acesta din urmă l-a jignit pe tatăl mort al artistului.

Mai mult decât atât, în luna mai artistul a oprit un spectacol în care juca, din cauza publicului mult prea gălăcios, iar acum acest lucru s-a repetat! Iar totul a fost povestit de Tudor Chirilă pe Facebook.

Iată mai jos mesajul lui Tudor Chirilă

Aseară la spectacol am avut din nou o domnişoară extraordinară în public. Bine, era un grup de trei, dar una a strălucit. Prima dată vorbea în acelaşi timp cu mine, la mai puţin de un metru distanţă. Am fost nevoit să întrerup spectacolul pentru că pur şi simplu nu puteam vorbi în acelaşi timp cu remarcile ei de popcorn. I-am explicat în şoaptă că aici e teatru, nu cinematograf, suntem vii, chiar muncim şi ea ne deranjează. Avea un amestec de zâmbet tâmp şi ruşinat, n-aş putea să vă indic proporţia între stări. Înainte de acest moment îi sunase telefonul, scurt. Asta deşi la începutul spectacolului o domnişoară din echipa unteatru rugase spectatorii să-şi închidă telefoanele. După ce am apostrofat-o şoptit, am reluat jocul. Emoţia noastră şi a publicului fusese deja puternic zdruncinată aşa că revenirea la starea iniţială era dificilă. Oricum, n-am fost lăsaţi s-o atingem, căci domnişoarei, da, aceleiaşi, i-a sunat alarma de la telefon. De data asta a fost amendată de colega mea ( eu aş fi abandonat o cauză pierdută). O nuanţă nouă a apărut în vocea piţişoarei (rezulatul împerecherii între domnişoară şi piţipoancă) : ţâfna. Cu ţâfnă deci, i-a explicat colegei mele că e o alarmă, ce-ar vrea să facă? Momentul m-a închis definitiv (restaurant) şi am considerat-o o cauză pierdută. Cu toate astea cred că asemenea exemplare, dacă sunt lăsate să zburde liber într-un spectacol de teatru, riscă să se substituie rolurilor noastre. Spectacolul nostru a fost depunctat de un spectator pe mystage.ro pentru că am făcut o asemenea întrerupere în trecut. A primit trei stele şi explicaţia că nu trebuie făcută educaţie cu forţa. Eu răspund că n-am forţat pe nimeni, dar dacă teatrul este casa mea, atunci tu trebuie să te conformezi regulilor casei mele. Faptul că plăteşti bilet îţi garantează accesul la spectacol, nu-ţi dă şi dreptul să faci ce vrei în casa mea. Da, de fiecare dată când aceste reguli sunt încălcate eu voi lua atitudine. Chiar dacă cu preţul unui scurticicuit al efemerei împliniri de catharsis.Recente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}