Tudor Chirilă, revoltat de măsurile luate în pandemie: "Situaţia este cu adevărat dramatică"

12 aprilie, 2021
1 vlad8 jpg jpeg

Tudor Chirilă se simte revoltat după episodul de la spitalul Foişor, când mai mulţi bolnavi au fost scoşi în miez de noapte şi mutaţi la alte unităţi medicale.

„Ceea ce s-a întâmplat  la Foişor este inacceptabil, din orice fel de perspectivă ai privi. Şi merită să priveşti evenimentul din mai multe unghiuri, pentru că sunt mai multe. Este îngrozitor să fii aparţinător de pacient în spital şi să afli că trebuie să-l înoţeşti în altă parte la miez de noapte. Este dureros, frustrant, revoltător. Am văzut că domnul Arafat a spus că s-a ajuns în situaţia asta pentru că a fost nevoie de timp ca personalul medical şi managerul spitalului să asimileze şi să proceseze un ordin venit la ora 11. Întrebarea este, dacă vezi că s-a făcut noapte, nu te gândeşti la oamenii ăia? Ce sunt ei, saci de cartofi, să-i muţi oricând şi oricum? Pe de altă parte, dacă au continuat să îi mute, fără niciun pic de empatie faţă de ei şi rudele lor, asta înseamnă că situaţia este cu adevărat dramatică. Şi aici intervine cu adevărat marea problemă: un stat nefuncţional, slab şi mincinos”, a scris Tudor Chirilă o pagină de socializare.

Cunoscutul actor se simte dezamăgit de felul în care comunică Raed Arafat şi Vlad Voiculescu.

„Singurul bărbat din guvernul Câţu pare să fie o femeie: Andreea Moldovan. Care a ales să spună răspicat adevărul, ăla care nu convine nimănui, nici conspiraţioniştilor sau negaţioniştilor, nici oamenilor care au respectat restricţiile şi au ajuns la capătul puterilor. Andreea Moldovan a spus că se impune o carantină totală (şi mai că a fost pusă la zid), timp de două săptămâni. Ăsta este probabil adevărul pe care refuză să-l spună Raed Arafat şi Vlad Voiculescu cu subiect şi predicat. Şi să-l pună în practică. Pentru că acceptă presiunea politică din apropierea Paştilor. Eu ca cetăţean am pretenţia să nu fiu minţit. Am pretenţia ca ministrul sănătăţii şi şeful comitetului pentru situaţii de urgenţă să iasă şi să spună: suntem depăşiţi, nu avem paturi la ATI şi nici nu vom putea să le facem peste noapte, pentru că nu suntem pregătiţi”, mai spune Chirilă.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}