Uite cu ce actor se iubeşte Jenna Dewan după despărţirea de Channing Tatum!

31 octombrie, 2018
1 jenna dewan jpg jpeg

Există viaţă după Channing. Jenna a ţinut morţiş să demonstreze asta în mijlocul divorţului, după 9 ani de mariaj, de un Channing Tatum despre care s-a scris că deja formează uhn cuplu cu artista Jessie J.

Vremea replicii din partea Jennei a sosit. Ieri seară, bruneta a fost văzută ţinându-se de mână cu actorul Steve Kazee la un eveniment organizat în Los Angeles cu ocazia Halloweenului. Iar poza de mai jos îi arată împreună la acel eveniment, alături de nişte prieteni.

image

Cine e Steve Kazee? Actorul american de 42 de ani este apreciat pe Broadway, având în palmares un premiu Tony câştigat în 2012 pentru cea mai bună prestaţie a unui actor într-un rol principal dintr-un musical. O sursă din cercul lor de prieteni a dezvăluit deja pentru revista People că Jenna şi Steve se văd de aproape două luni. Nici pentru el acest an nu a fost unul uşor: casa familiei sale a ars din temelii, casa în care a fost crescut de mama sa, de care fusese foarte apropiat şi pe care a pierdut-o în urmăc cu câţiva ani, fiind bolnavă de cancer.

image
image
image

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg