Un cuplu nebun de tot. Cum se antrenează Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez

25 august, 2017
jennifer, alex png

Ei formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood şi, dacă la început ne-au surprins cu această relaţie, se pare că se potrivesc de minune şi sunt îndrăgostiţi nebuneşte.

Un antrenament atipic.

De când au recunoscut că formează un cuplu, cei doi sunt extrem de fericiţi şi îi vedem împreună mereu, ba în vacanţe romantice, cum a fost cea de la Paris, ba alături de cei patru copii - gemenii lui J. Lo cu Marc Anthony şi fetele fostului jucător de baseball, Natasha şi Ella, ca o adevărată familie.

Fac totul împreună, el o vizitează des pe platourile de filmare sau este în public la concertele ei, ies la cină, se distrează la petreceri, chiar şi sportul este mult mai plăcut în doi. Jennifer şi Alex, pasionaţi de mişcare, ne-au demonstrat încă o dată cât de distractiv este să te antrenezi în doi, în cel mai amuzant videoclip de pe Instagram.

Sunt făcuţi unul pentru celălalt, iar asta se vede de la o poştă. Cel mai recent clip distribuit de Alex pe reţelele de socializare arată o nouă faţă a sportului, în familie. El face flotări, ea abdomene, se sincronizează la exerciţiile cu mingea, dansează împreună, ba chiar acceptă ca diva să se urce pe spatele ei pentru o mai multă presiune pe corp atunci când se antrenează.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg