Un trio neaşteptat! Kourtney Kardashian, cină cu fostul partener de viaţă şi iubita acestuia

7 noiembrie, 2018
1 kourt jpg jpeg

Ei bine, noi ştiam că familia Kardashian ar face orice pentru expunere, dar nu credeam că vor merge atât de departe. După nenumărate despărţiri scandaloase, Kourt a luat cina cu fostul iubit şi cu Sofia Richie.

Paparazzi au surprins-o pe Kourtney Kardashian alături de tatăl copiilor ei, fostul iubit Scott Disick, dar şi de iubita tinerică a acestuia, cu care vedeta de reality-show nu s-a împăcat niciodată. Cei trei au luat cina în restaurantul lui Robert DeNiro din Malibu.

Oare sunt prieteni deodată? Nici vorbă de aşa ceva! Martorii spun că a fost vorba de o cină rapidă, în care cei trei au tratat subiecte de interes comun. ”A fost o cină rapidă. Părea tensionată. Nu e ca şi cum ar fi prieteni şi petrec timpul împreună. A fost mai degrabă o întâlnire de afaceri”, spune respectiva sursă.

image

Ei bine, aşa face mai mult sens. Amintim că vedeta de reality-show a fost prima care s-a arătat consternată de faptul că tatăl copiilor ei are o relaţie amoroasă cu o femeie de doar 20 de ani. Mai mult de atât, ea a fost vehementă când a susţinut că nu vrea ca cei trei copii ai ei să fie crescuţi în compania uneia precum Sofia Richie.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg