Vacanţă cu peripeţii! Oana Mareş, şocată de gestul soţului. Ce i-a făcut Dragoş Săbăreanu

20 iulie, 2021
4 mares1 jpg jpeg

Oana Mareş şi soţul ei, Dragoş, au ales ca în vacanţa din acest an să se aventureze 14 zile pe mare. Toate bune şi frumoase, asta dacă prezentatoarea nu ar fi descoperit că îi lipseşte din bagaje cel mai important accesoriu: costumul de baie.

“Bărbatul din acest instantaneu de vacanţă, omul pe care îl iubesc ca pe iubitul meu de 10 ani de zilişoare, prietenul cu care mă consult şi pentru forma roşiilor din piaţă, tipul care m-a făcut mama unui băiat minunat, soţul care aduce echilibrul şi liniştea in viaţa noastră de familie, afaceristul care mă plimbă peste mări şi ţări în yachturi luxoase mi-a lăsat  toate costumele de baie pe uscat la plecarea pentru 14 zile pe mare. Toate cele 20 de costume pregătite, ca să fie acolo...

Să ridice mâna sus aia care n-a leşinat puţin la gândul că pleacă 14 zile pe mare fără niciun costum de baie”, a povestit Oana Mareş.

stanga
dreapta
1 mares1 jpg jpeg
2 mares2 jpg jpeg
3 mares3 jpg jpeg

Frumoasa blondă a fost nevoită să bage mâna adânc în buzunar şi să îşi achiziţioneze alte accesorii pentru plajă, asta după ce soluţia soţului a lăsat-o fără cuvinte.

“L-am boscodorit, am plâns cu lacrimi adevărate, de alea de nu am avut nici la despărţiri, m-am tăvălit, m-am văicărit, până la prima insulă, unde spre nefericirea acuzatului cele câteva boutiquri aveau costume de baie cu preţul de la 100 de euroi în sus.

Când să fac plata, ştiţi ce mi-a zis bărbatul vieţii mele, lumina ochilor albaştri?

-Da' nu îl ai pe ăla de neopren?

Ăla de neopren este pentru ape reci, deci are mulţi cm grosime şi e din cap până-n picioare, ca info zic. Aşa că mi-am cumpărat costume de baie, două! Şi apoi, la fiecare oprire, am mai adăugat câte unul... să fie”.Recente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg