Vali Crăciunescu, prădat de hoţi. Artistul a crezut că e la camera ascunsă

8 decembrie, 2020
1 vali jpg jpeg

Vali Crăciunescu a rămas fără cauciucurile de la maşină într-un complex rezidenţial din Popeşti Leordeni. Artistul a avut însă norocul să îşi recapete bunurile.

 ”Eu m-am mutat din acel cartier, locuiesc cu soţia mea în alt loc, însă mai trec pe acolo ocazional. Cum am aflat de grozăvie, am venit în viteză, în miezul nopţii la locul faptei. Furtul a fost constatat de prietenii mei la două zile după ce s-a produs şi, printr-o fericită întâmplare, poliţiştii au ajuns la hoţi înainte ca eu să reclam furtul la poliţie. Vă daţi seama ce mare mirare, ce surprinză colosală am avut parte la circa de poliţie, unde, nici n-am început să scriu plângerea şi ofiţerul mi-a zis că bunurile mele sunt recuperate”, a povestit nonconformistul acordeonist, care, iniţial a crezut că e la ”camera ascunsă”, pentru Money.ro.

”A fost o întâmplare incredibilă. Când ne-a spus agentul că ştie deja de situaţie, eu, Dan Blueman şi Adi Măciucă, fraţii mei alături de  care cânt în Cooperativa 9, şi care m-au însoţit la poliţie, nu uitam unii la alţii crezând că avem de-aface cu poliţişti cu mult umor. Nu pot decât să le mulţumesc oamenilor legii pentru lăudabilul caz care, aş putea zice că a fost închis înainte să fie deschis. Recente pe Ok! Magazine

sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg