Vedeta a avut accident de maşină: „Mulţumesc lui Dumnezeu că nu aveam copilul cu mine!”

11 februarie, 2020
1 ela craciun accident de masina jpg jpeg

Ela Crăciun mărturiseşte că a trecut printr-o mare sperietură din pricina unui accident rutier. O maşină a intrat în automobilul său ce a fost azvârlit într-un stâlp.

Din fericire, vedeta tocmai apucase să îşi lase fetiţa la grădiniţă, astfel că micuţa a fost ferită de acest incident periculos. Totul s-a întâmplat acum ceva timp, în perioada în care vedeta se chinuia să îşi obişnuiască fetiţa să stea cuminte în scaunul de copii din automobil. Ela a povestit cele întâmplate pe blogul ei, informându-şi cititorii despre cât de important este să investească într-un scaun bun şi să nu cedeze plânsetelor celor mici, dar şi ce se întâmplă, practic, în cazul unui accident.

„Cu Alesia ne-am chinuit foarte tare, parcă o puneam pe ace. Aşa că îi înţeleg foarte bine pe părinţii cu copii care plâng de când îi pui în maşină până când ajungi la destinaţie. Alesia refuza să stea cuminte în scaun. Până într-o zi când am lăsat-o dimineaţă la grădiniţă, iar la întoarcere acasă a intrat o altă maşină în mine şi m-a aruncat într-un stâlp. M-am speriat extrem de tare şi i-am mulţumit lui Dumnezeu că nu era Alesia în maşină. I-am arătat apoi fotografiile cu accidentul şi am reuşit să o fac să înţeleagă că este foarte important să accepte să stea în scaunul ei special şi să nu mai avem episoade de plâns insistent”, a scris vedeta pe www.elacraciun.ro

3 ela craciun masina 2 1 jpg jpeg

Ela le-a oferit cititorilor şi informaţii de la specialişti, explicându-le ce se întâmplă mai exact în maşină în cazul unui accident la 45 km/h, respectiv la 60 km/h cât poţi avea circulând regulamentar în oraş.

"În cazul unui accident produs la o viteză relativ mică, 45 km/h, persoanele aflate în autoturisme care nu poartă centură de siguranţă pot fi aruncate în afară cu o forţă de 30 ori mai mare decât greutatea proprie. Impactul cu orice obiect din maşină corespunde lovirii cu un baros în faţă, căderii în cap de la şase metri, izbirii de un zid de beton sau cu un geam cu viteză de 60km/h. Aşa că data viitoare când vă gândiţi că mai bine îl lăsaţi pe cel mic fără scaun/centură decât să se smirocăie tot drumul, mai bine alegeţi a doua variantă”, a scris vedeta pe blog.Recente pe Ok! Magazine

Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg
Adele in concert la Las Vegas   Instagram (4) jpg
Alexandru Ciucu (3) jpg
Hugh Jackman și soția  foto   Shutterstock jpg
Ion Ion Tiriac vs Serena William in scandalul de dopaj ce o vizeaza pe Simona Halep jpg
Andreea Marin si fiica sa, Violeta Banica, intr un pictorial funny si elegant   Alex Galmeanu, pagina oficiala (1) jpg
Elon Musk şi Amber Heard au avutt o relaţie scurtă jpeg
Salma Hayek despre cum se mentine tanara si supla   Instagram jpg
rona hartner
iulia vantur si salman khan 8 webp