Vedete care împlinesc anul asta 50 de ani și nu-și arată vârsta: „Nu mă gândesc la asta. Refuz!“

23 ianuarie, 2024

Opriți timpul, vă rugăm! El trece prea repede, iar noi suntem absolut siderați să descoperim că aceste vedete vor schimba prefixul în 2024.

KATE MOSS

Kate Moss, Getty (3) jpg

Ea este prima sărbătorită din lista noastră cu vedete care schimbă prefixul la 5. S-a întâmplat deja pe 16 ianuarie, dar fostul super model nu vrea s-audă de asta. De vârsta de 50 de ani, mai exact. „Nu împlinesc 50 de ani!“, a declarat britanica, adăugând că ea „neagă“ că are această vârstă. „Nu mă gândesc la asta. Nu am 50 de ani!“, continuă ea. La fel cum neagă și că și-a făcut vreo intervenție la față, atunci când este întrebată cum reușește să arate atât de bine la... vârsta aceea. Știți voi, cea despre care nu trebuie să se vorbească în prezența ei...

EVA MENDES

Eva Mendes se iubește cu Ryan Gosling din 2011 jpg

Născută pe 5 martie 1974, soția lui Ryan Gosling va sufla la început de primăvară în 50 de lumânări. El, în schimb, de-abia ajunge la cea cu numărul 44, în noiembrie... Ce-i drept, actrița de origine cubaneză va întâmpina acest prefix cu o prospețime demnă de femeile latino-americane, frumoase la orice vârstă. Pe de altă parte, nici Eva nu stă cu mâinile în sân și luptă și ea cu ceva injecții împotriva ridurilor, așa cum am putut observa în cele mai recente dintre rarele sale apariții publice. Intervențiile ei sunt discrete, însă, la fel ca existența ei din ultima vreme.

VICTORIA BECKHAM

David Beckham și Victoria (1) jpg

De la Posh Spice la soția lui David Beckham, Victoria a fost mereu în atenția publică, într-un fel sau altul. Și, ocupați s-o admirăm pe Instagram sau, mai nou, în documentarul Netflix al soțului ei, aproape c-am ratat informația că va împlini 50 de ani pe 17 aprilie. Dar Victoria este exemplul Berbecului ambițios și vanitos, care n-are de gând să lase vârsta să se vadă într-un fel în imaginea ei. Dacă fața o mai întinde și artificial, silueta și-o menține c-un regim draconic, demn, poate, de cauze mai bune.

LEONARDO DICAPRIO

leonardo dicaprio jpeg

Vreți să vă simțiți bătrâni? Veșnicul idol al adolescentelor, Leonardo DiCaprio, împlinește 50 de ani pe 11 noiembrie. Dar nu vă faceți griji, prietenele lui rămân la aceeași vârstă: circa 25. Poate că anul acesta este, într-un sfârșit, cel decisiv în ceea ce privește viața lui personală, cel în care-și va da seama că nu se termină lumea dacă are relații și cu femei mai mature. Sau dacă se însoară, un cuvânt la care pare să aibă o alergie notorie.

JOAQUIN PHOENIX

Joaquin Phoenix jpeg

OK, poate că starul născut pe 28 octombrie 1974 nu surprinde pe nimeni cu vârsta lui. Poate că lui i-am da cei 50 de ani pe care îi va împlini în toamnă chiar de-acum, de la început de iarnă... O vârstă la care starul din Napoleon pare să se fi maturizat complet și să fi dat o șansă vieții de familie: s-a căsătorit în secret cu actrița Rooney Mara și a devenit tatăl unui băiat în anul 2020. După o adolescență și o tinerețe pline de demoni, iată că Joaquin găsește plăcerea și-n viața tihnită de familie.

PENÉLOPE CRUZ

Penelope Cruz, Getty (1) jpg

Spanioloaica pare genul care-și va accepta foarte bine vârsta de 50 de ani, atunci când o va împlini, pe 28 aprilie. Când arăți atât de bine după o jumătate de secol de viață, credem și noi că privești 50-ul atât de relaxat. „Întotdeauna îmi fac griji pentru orice“, spune soția lui Javier Bardem. „Așa că nu cred că aș mai putea să-mi fac griji și din cauza împlinirii a 50 de ani“.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg