Vedete de mici! Care sunt cei mai simpatici bebeluşi VIP?

31 octombrie, 2018
10 chriss teigen jpg jpeg

Bucurie mai mare nu există pentru proaspeţii părinţi decât să-şi arate odorul minunat lumii întregi, odată ce a venit sănătos pe lume! Aşadar vă prezentam şi noi câţiva dintre cei mai simpatici nou născuţi din showbiz-ul american!

Hilary Duff şi Matthew Koma sunt părinţii unei fetiţe superbe! Actriţa a postat o fotografie cu ea, iubitul ei şi fiica lor pe 30 octombrie, anunţând, cu această ocazie, şi numele nou născutului: Banks Violet Bair. "Micuţa ne-a cucerit complet! A venit pe lume acasă, în după-amiaza de joi, şi întreaga experienţă a fost absolut minunată!", a scris proaspăta mămică pe social media. Duff mai are un copil, pe Luca Cruz Comrie, din relaţia cu fostul ei soţ, Mike Comrie, care s-a bucurat de apariţia în viaţa lui a unei surori.

image

Michael Bublé şi soţia lui, Luisana Lopilato, şi-au extins familia cu încă un membru, pe 26 iulie. Cel de-al treilea copil al cuplului este prima lor fetiţă, iar venirea ei pe lume a fost anunţată de mămică pe Instagram.  

image

Eva Longoria a devenit mămică pe 19 iunie, când Santiago Enrique Bastón a venit pe lume şi le-a umplut viaţa de fericire atât ei, cât şi soţului ei, José “Pepe” Bastón. Cei doi părinţi au făcut publice primele imagini cu cei mic în revista Hola, spunând lumii întregi “Suntem atât de recunoscători pentru această binecuvântare frumoasă!” 

image

Hilaria şi Alec Baldwin au anunţat, pe social media, naşterea celui de-al patrulea copil al lor – şi al treilea băiat al lor – pe 17 mai. “E aici! E perfect”, a exclamat faimoasa mămică, alături de ceilalţi copi ai ei şi ai actorului hollywoodian, Leonardo Ángel Charles, Rafael Thomas şi Carmen Gabriela. Alec mai are încă un copil, pe Ireland Baldwin, din fosta căsnicie a sa cu Kim Basinger.

image

Chrissy Teigen şi John Legend sunt părinţii mândri a doi copil, cel mai mic dintre ei venind pe lume pe 16 mai, anul acesta. Faimosul model a anunţat pe social media venirea pe lume a fratelui mai mic al Lunei Simone: “Cineva e aiciiiii!!!”

image

Miranda Kerr a adus pe lume al doilea copil al ei şi primul moştenitor al soţului ei, Evan Spiegel, pe 7 mai, în Los Angeles. Născut la ora 11:53 p.m., cel mic a fost numit Hart, după tatăl tatălui lui.

image

Kirsten Dunst a devenit, pentru prima dată, mamă când ea şi logodnicul ei, Jesse Plemons, l-au strâns, întâia oară, în braţe pe fiul lor, în luna mai a acestui an.

image

Nu puteam încheia trecerea în revistă a copiilor VIP, veniţi pe lume în 2018, fără să-l menţionăm pe al treilea moştenitor al Ducilor de Cambridge, Prinţul Louis, care a venit pe lume pe 23 aprilie. Mama lui, Kate Middleton, a uimit o lume întreagă când l-a prezenţat lumii pe micuţul prinţ la numai şapte ore de la naştere.

image


Recente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg