Victor Slav are o nouă iubită. Cine este femeia care îl face fericit acum pe prezentatorul de la Kanal D

2 decembrie, 2019
1 victor slav jpg jpeg

Victor Slav iubeşte din nou, la mai puţin de un an de zile de la despărţirea de Raluca Silea. Prezentatorul de la Kanal D nu a rezistat prea mult singur, drept urmare s-a îndrăgostit de o altă tânără atrăgătoare.

De la divorţul de mama copilului său, Victor Slav îşi tot caută sufletul pereche. La începutul anului acestuia, prezentatorul de la Kanal D se iubea cu Raluca Silea, o tânără destul de cunoscută în lumea mondenă din Bucureşti. S-au iubit, s-au distrat împreună, dar în final s-au despărţit şi au rămas prieteni în continuare.

Vedeta de televiziune nu a rezistat prea mult singur. Se pare că acum acesta ar trăi o nouă poveste de iubire, chiar în luna decembrie, luna cadourilor. Victor Slav ar avea o relaţie cu Ela, o tânără care lucrează ca hostess la o terasă din Bucureşti, scrie Cancan.

Victor Slav ar fi remarcat-o imediat pe Ela tocmai datorită formelor ei fizice. Tânăra este blondă, are un păr lung şi bogat. De asemenea, are buze cărnoase, dar şi forme voluptoase. Probabil prezentatorul TV nu a ţinut cont neapărat de atuurile fizice, ci de comportamentul şi de manierele ei.

3 ela noua iubita a lui victor slav 1 jpg jpeg

În ultima perioadă, Victor Slav a fost concentrat asupra carierei sale, dar, mai ales, asupra fiicei sale. Micuţa Sofia Natalia creşte pe zi ce trece. De multe ori prezentatorul a râs pe seama poznelor făcute de micuţa lui: „Acum este pe modul foarte repede. Nu ţinem pasul cu ea nici unul dintre noi, nici bunicii, nici părinţii. Este ca argintul viu.”, spunea el într-un interviu.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg